GNTM 4: Σοκ - Φαβορί αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Δεν το πίστευε κανείς! Τεράστια ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Σοκ - Φαβορί αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Μια πολύ ανατρεπτική αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο αποψινό (1/11) επεισόδιο του GNTM 4, με τους παίκτες να σοκάρονται στο άκουσμα του ονόματος του συγκεκριμένου παίκτη.

Την καλύτερη φωτογραφία την κέρδισε η Κυβέλη, ενώ στο bottom three έφτασαν ο Γιάννης, ο Ντίνος και ο Αγγαίος, τρεις παίκτες οι οποίοι μέχρι στιγμής είχαν μια φοβερή πορεία στον διαγωνισμό μοντέλων.

Οι κριτές έσωσαν αρχικά τον Αγγαίο και έπειτα η επιλογή ήταν ανάμεσα στον Γιάννη και στον Ντίνο. Τελικά, ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο δεύτερος, με τους πάντες να μην πιστεύουν στα αυτιά τους μιας και ήταν σίγουρα ένα από τα φετινά φαβορί, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία.

Ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα, το ίδιο και η Κυβέλη, με τον πρώτο να αρνείται πως μέσα στο διαγωνισμό είναι άτομα που ούτε καν τους ενδιαφέρει το μόντελινγκ και όχι αυτός, ενώ αποκάλυψε μάλιστα πως όλον αυτόν τον καιρό ένιωθε στο περιθώριο ενώ δεχόταν και αρκετό μπούλινγκ από τον Στυλιανό!

Η αποχώρηση του Ντίνου από το GNTM 4

Λίγα λόγια για τον Ντίνο

Ο Ντίνος είναι 21 ετών. Ζει στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει Βιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ενώ μικρότερος έχει ζήσει τέσσερα χρόνια στη Βιρτζίνια των Η.Π.Α. Δηλώνει αυθόρμητος, χαρούμενος, ευγενικός και θεωρεί πως διαθέτει δύο στοιχεία, που χρειάζεται ο χώρος της μόδας: αυτοπεποίθηση και αντίληψη. Κινείται μεθοδικά, έχει το θάρρος της γνώμης του και δεν φοβάται να την εκφράσει.

Πέρυσι, ο Ντίνος έφτασε κυριολεκτικά στο κατώφλι του σπιτιού του GNTM 4, αφού κόπηκε στη διαδικασία των bootcamp. Αυτό τον πείσμωσε περισσότερο ώστε να επιστρέψει πιο δυνατός και αποφασισμένος να αποδείξει στους κριτές ότι αξίζει μια θέση στο σπίτι. Στο GNTM 4 έρχεται πλέον πιο έμπειρος στο κομμάτι των φωτογραφήσεων και θεωρεί πως τίποτα δε θα σταθεί εμπόδιο στον στόχο του, που είναι μόνο η πρωτιά.

Μotto: “In every delay there is a blessing”