Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης εξαφανίζεται από προσώπου γης - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Οι σημερινές 2/11 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης εξαφανίζεται από προσώπου γης - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Μεγάλη ανησυχία θα επικρατήσει στο σημερινό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών, καθώς ο Κωνσταντής θα εξαφανιστεί και τα αδέρφια του θα βγουν να τον ψάξουν. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει για το πρόβλημα με την υγεία του.

Οι εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες 2/11

Επεισόδιο 22

Ο Ακύλας, με τον Δούκα πλέον ανάμεσα στους επενδυτές, προχωράει το έργο του αεροδρομίου, όμως, η Γαλάτεια του μεταφέρει μια ανησυχητική εξέλιξη. Την ίδια στιγμή, ο Γαϊτάνης προσπαθεί να μάθει τι περιείχαν τα γράμματα που έστειλε ο Λάμπρος στην Ελένη, ενώ ο Προκόπης και ο Μπάμπης αρνούνται τη δελεαστική πρόταση του Διοικητή. Οι αδερφές Σταμίρη δέχονται την απειλητική επίσκεψη της Ασφάλειας. Θα μπορέσει να τις σώσει ο Κωνσταντής;

Η Αντιγόνη φαίνεται να γνωρίζει περισσότερα απ’ όσο δείχνει για το παρελθόν του Δούκα και της οικογένειάς του. Η εξαφάνιση του Κωνσταντή ανησυχεί τον Νικηφόρο και την Πηνελόπη, ενώ ο Μελέτης αναγκάζεται να τον βοηθήσει. Η Ουρανία βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα προκειμένου να βοηθήσει τον Σαραντόπουλο. Η Ελένη αποκαλύπτει στον Ζάχο το λόγο που την κυνηγά η Ασφάλεια.

Κρυφτούλι τέλος - Ο Μελέτης πιάνει στα "πράσα" Κωνσταντή και...

Στις Άγριες Μέλισσες, παρασυρμένοι από το πάθος τους, ο Κωνσταντής και η Ζωή γίνονται αντιληπτοί από τον Μελέτη, ο οποίος και προειδοποιεί να τελειώσει τώρα αυτός ο παράνομος δεσμός προτού τον μάθει ο Ακύλας και ξεσπάσει νέος πόλεμος! Διαβάστε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Ο Ακύλας βάζει τη Ζωή να προσεγγίσει την Ελένη για να την έχει από κοντά, αλλά εκείνη αποφασίζει να συμμαχήσει μαζί της και να τη βοηθήσει να καταστρέψει τον άντρα της! Ετσι, γνωρίζοντας τη σχέση που έχουν τα αδέλφια Σεβαστού με τις αδελφές Σταμίρη, αρχίζει να λέει στον Κωνσταντή τα σχέδια του Ακύλα για Ελένη, Ασημίνα και Δρόσω.

Την ίδια ώρα το σχέδιο του Ακύλα για την κατασκευή του αεροδρομίου εγκρίνεται από το καθεστώς και η γιορτή για την υπογραφή των συμβολαίων κανονίζεται στην μπουάτ του Νικηφόρου και του Κωνσταντή.

Μια απόφαση που πήρε ο Νώντας χωρίς να υπολογίσει ότι τα αδέλφια Σεβαστού έχουν κάκιστες σχέσεις με τους γονείς τους. Ωστόσο η δεξίωση πραγματοποιείται και τα πράγματα δείχνουν κυλάνε ομαλά για τους προσκεκλημένους, όχι όμως για όλους... Η συνύπαρξη του ζεύγους Δούκα και Μυρσίνης με τα παιδιά τους και την Ασημίνα φέρνει ξανά τριγμούς. Ο Κωνσταντής με τη Ζωή καταφέρνουν να βρουν τον τρόπο να ξεφύγουν από τον κόσμο να συναντηθούν στα κρυφά για να δώσουν ένα φιλί!

Ομως ο Μελέτης είναι εκεί και τους βλέπει σοκαρισμένος να φιλιούνται! Την επόμενη μέρα, μη μπορώντας να βγάλει από το μυαλό του τα όσα είδε το προηγούμενο βράδυ, μιλάει ανοιχτά στη Ζωή χωρίς να της αφήνει περιθώριο για να αρνηθεί τον παράνομο δεσμό της με τον ξάδελφό του. Εκείνη βρίσκεται στριμωγμένη και ο Μελέτης την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον Κωνσταντή κυρίως για το δικό του το καλό, καθώς γνωρίζουν πως αν ο Ακύλας μάθει μια τέτοια αλήθεια, τότε τίποτα δεν θα εμποδίσει τον πόλεμο που θα ξεσπάσει.

Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντής προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά τη Δρόσω, αλλά εκείνη φαίνεται πως αρχίζει κάτι νέο με τον Λευτέρη, ενώ και ο Νικηφόρος βρίσκει νέο έρωτα.

Άγριες Μέλισσες Κωνσταντής Ζωή

Μετά την αθώωση του Δούκα, η Μυρσίνη συνεχίζει και κάνει παρέα με τη φίλη της την Αντιγόνη, αγνοώντας πως εκείνη έχει βάλει σκοπό να ξελογιάσει τον άντρα της. Η υπόθεση του Θέμελη και η γνωριμία του Δούκα και της Αντιγόνης γίνεται η αφορμή για να του εκμυστηρευτεί πολλά μυστικά της οικογένειας Σεβαστού. Την ίδια ώρα η Μυρσίνη βλέπει πια στο πρόσωπο της φίλης της μια ερωτική αντίζηλο και της δίνει τελεσίγραφο να μείνει μακριά από τον άντρα της.

Εκείνη, παρά τις διαβεβαιώσεις πως δεν κινδυνεύει από εκείνη, τα σχέδιά της είναι τελείως διαφορετικά, αφού καταφέρνει να συναντήσει τον Δούκα μόνη της και του κάνει ερωτική εξομολόγηση. Ο Δούκας εκπλήσσεται από το φλερτ της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν της... κόβει τον αέρα και δείχνει μάλιστα να κολακεύεται από εκείνη. Από την άλλη, η Μυρσίνη υποψιάζεται πως η Αντιγόνη πολιορκεί τον Δούκα.