Elif: Δύσκολες μέρες για την Ασλί - «Δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου αν...»

Οι σημερινές 3/11 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Δύσκολες μέρες για την Ασλί - «Δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου αν...»

Δύσκολες ημέρες θα περάσει η Ασλί στη σειρά Elif, καθώς θα αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες ημέρες στην νέα της δουλειά. Μια γυναίκα δεν θέλει να την βλέπει μπροστά της γιατί δεν την συμπαθεί, ωστόσο δεν συμπαθεί ούτε την οικογένεια Χαντακτίρ και θέλει να την καταστρέψει.

Οι 3/11 εξελίξεις στην σειρά Elif

Ο Εμιρχάν συναντάει τη μητέρα του μετά από πολλές μέρες. Όσο διάστημα η Ζουλιντέ ήταν στο νοσοκομείο, η Λεμάν είχε αναλάβει τη φροντίδα του. Ο Σαφάκ βλέπει τον Τουφάν να προσφέρει λουλούδια στη Ζουλιντέ και απογοητεύεται. Η Ελίφ, η Ασλί και η Μελέκ ετοιμάζονται χαρούμενες, η κάθε μία για τον δικό της προορισμό. Η Ασλί ξεχνάει στο σπίτι έναν φάκελο, που ετοίμασε το προηγούμενο βράδυ.

Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ συναντιούνται στην κουζίνα. Αν και ο ένας αρέσει στον άλλο, κρατάνε τις αποστάσεις τους. Η Κιγιμέτ τους παρακολουθεί. Ο Εμιρχάν και η Ζουλιντέ περιμένουν τον Σαφάκ να περάσει από το μαγαζί. Ο Εμιρχάν θέλει να πάει μαζί με τον δάσκαλο του στο σχολείο. Ο Σαφάκ όμως περνάει έξω από το μαγαζί αδιάφορος, σαν να μην γνωρίζει τη Ζουλιντέ και τον γιο της.

Η Ασλί συναντά τη Ράνα στην εταιρία. Η Ράνα της δείχνει ξεκάθαρα πως δεν τη συμπαθεί καθόλου. Η Αλέβ και ο Τουφάν καταστρώνουν νέα σχέδια ώστε η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ να μην έρθουν ποτέ ξανά κοντά ο ένας στον άλλο.

Ο Κερέμ υπερασπίζεται την Ασλί

Σε λίγες ημέρες θα δούμε τον Σεντάτ να συνεχίζει να κουτσομπολεύει τη Μελέκ σε όλη τη γειτονιά, έχοντας ένα νέο σχέδιο για να την πλησιάσει. Ο Εμιρχάν πηγαίνει στο σπίτι του Σαφάκ για να κάνει μια σχολική εργασία και η Λεμάν χαίρεται πολύ όταν τον βλέπει.

Ο Κερέμ πηγαίνει την Ασλί σπίτι της αλλά τους βλέπει ο Σεντάτ. Όταν ο Κερέμ απομακρύνεται, ο Σεντάτ μιλάει άσχημα στην Ασλί. Όμως ο Κερέμ τους βλέπει, επιστρέφει και χτυπάει τον Σεντάτ για να του δώσει ένα μάθημα. Μετά από αυτό το επεισόδιο, ο Σεντάτ θυμώνει ακόμα περισσότερο με την Ασλί. Η Κιγιμέτ ακούει τη Ματσιντέ να μιλάει στον Λεβέντ για την ασθένειά της και χαίρεται με τη δυστυχία της αδελφής της.