Big Brother 2: "Με την Ευδοκία κάνω πολύ υπόμονη" - Στα όριά της πια η Άννα

"Είναι πολύ ειρωνική και επιθετική"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2:

Σε ένα έντονο ξέσπασμα προχώρησε στο αποψινό (4/11) επεισόδιο του Big Brother η Άννα. Στο επίκεντρο του σχολιασμού της βρέθηκε για ακόμη μια φορά η Ευδοκία, η οποία αυτές τις μέρες έχει προκαλέσει αρκετή αναστάτωση με τις πρωτοβουλίες της.

Η Άννα λοιπόν, μιλώντας στον Μεγάλο Αδερφό, τόνισε πως κάνει πολύ υπομονή μαζί της και πως η Ευδοκία είναι ένας άνθρωπος πολύ ειρωνικός και επιθετικός και πως πιστεύει πως μόνο εκείνη έχει δίκιο.

Την ίδια στιγμή, η ίδια δήλωσε πως συνεχώς παρεξηγείται όταν οι υπόλοιποι της μιλάνε άσχημα, ωστόσο εκείνη εξακολουθεί να το κάνει.

«Θέλει να βγάζει όλους τους άλλους λάθος, μιλάει απότομα, είναι ειρωνική και όταν ο άλλος δεν της απαντά τόσο ευγενικά παραξενεύεται και δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό που γίνεται. Χρησιμοποιεί λέξεις περίεργες με ένα στυλ πολύ ειρωνικό. Όταν μου μιλάει έτσι δεν μπορώ να μην της απαντήσω ειρωνικά», είπε χαρακτηριστικά.

Τα "καρφιά" της Άννας για την Ευδοκία στο Big Brother 2

Καταγγελία "σεισμός" για το Big Brother - Η φωτογραφία που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Η νέα σεζόν του Big Brother έχει πολώσει αρκετά το τηλεοπτικό κοινό. Από τη μία υπάρχουν οι φανατικοί τηλεθεατές του γνωστού ριάλιτι, οι οποίοι δεν χάνουν επεισόδιο και από την άλλη, αυτοί που ασκούν σκληρή κριτική.

Μπορεί ο πρώτος κύκλος να σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ωστόσο η αλήθεια είναι πως φέτος, το Big Brother δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού, κάτι που αποτυπώνεται ξεκάθαρα στα νούμερα τηλεθέασης.

Είναι βέβαια γεγονός πως καθημερινά, τα επεισόδια του Big Brother 2 σχολιάζονται από τους χρήστες του Twitter. Ανάμεσα στα σχόλια αυτά, εντοπίστηκε και μία καταγγελία για το αν τελικά είναι στημένο το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία αυτή φαίνεται η Ανχελίτα να μιλάει στην πόρτα, κάτι που δημιούργησε έντονες αντιδράσεις στα social media για το αν παίρνει οδηγίες από κάποιον.

Big Brother 2 στημένο