The Bachelor 2: Συγκινήθηκε η Αθηνά New York με την έκπληξη του Αλέξη Παππά

Δεν το περίμενε με τίποτα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Συγκινήθηκε η Αθηνά New York με την έκπληξη του Αλέξη Παππά

Ένα πολύ ξεχωριστό ραντεβού περίμενε τις παίκτριες στο σημερινό (5/11) επεισόδιο του The Bachelor 2, μιας και ο Αλέξης Παππάς, διάλεξε δύο κορίτσια για να πάει μαζί τους για πατινάζ.

Τα κορίτσια αυτά δεν ήταν άλλα από την Ντίνα και την Αθηνά New York, η οποία στην αρχή είπε πως είχε 10 χρόνια να κάνει πατινάζ και πως δεν είναι και τόσο καλή. H αλήθεια είναι πως τελευταία η Αθηνά έχει αρχίσει να δημιουργεί αντιδράσεις στο σπίτι μιας και είναι ξεκάθαρα μία από τις αγαπημένες του Αλέξη.

Μόλις λοιπόν έφτασαν στο παγοδρόμιο, ο Αλέξης Παππάς και τα κορίτσια πήγαν να βάλουν τα παγοπέδιλά τους. Εκεί, ο Αλέξης Παππάς είχε ετοιμάσει μία ξεχωριστή έκπληξη στην Αθηνά, μιας και της έφερε τα δικά της πέδιλα, τα οποία έστειλε η μητέρα της. Η κίνηση αυτή συγκίνησε ιδιαίτερα την Αθηνά, η οποία τον ευχαρίστησε και με μεγάλο ενθουσιασμό τα φόρεσε.

Η έκπληξη του Αλέξη Παππά στην Αθηνά New York

Άλλος άνθρωπος - Η εικόνα της Αθηνάς New York πριν τις πλαστικές

H Αθηνά New York είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες του The Bachelor 2. Από την πρώτη κιόλας εμφάνισή της κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις τόσο του τηλεοπτικού κοινού όσο και του Αλέξη Παππά.

Μέχρι στιγμής έχει δείξει πως τα πηγαίνει πολύ καλά με τον εργένη, τον "άντρα" της όπως τον αποκαλεί η ίδια, αν και η αλήθεια είναι πως δεν θα είναι αυτή που θα επιλέξει στο τέλος (δείτε εδώ ποια κερδίζει).

Η Αθηνά New York λοιπόν ζει μία τελείως διαφορετική ζωή στις ΗΠΑ, μιας και εργάζεται ως ηθοποιός και ως γυμνάστρια. Σε ιστοσελίδα που υπάρχει για τις συμμετοχές της σε ταινίες και σειρές, έχει αρκετές φωτογραφίες της Αθηνάς New York στις οποίες φαίνεται η διαφορά πριν τις πλαστικές επεμβάσεις.

Αθηνά New York πλαστικές