The Bachelor 2: Τους άφησε "παγωτό" η Αθηνά New York - Έκανε επαγγελματικό πατινάζ

Είχε πει σε όλους ότι δεν ξέρει να κάνει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Τους άφησε

Μία απρόσμενη έκπληξη περίμενε τον Αλέξη Παππά στο σημερινό (5/11) επεισόδιο του The Bachelor 2, καθώς κατά το ραντεβού του με την Ντίνα και την Αθηνά New York συνειδητοποίησε πως η δεύτερη ξέρει να κάνει επαγγελματικό πατινάζ.

Η Αθηνά New York είχε πει τόσο στον Αλέξη όσο και στην Ντίνα πως έχει δέκα χρόνια να κάνει πατινάζ, ωστόσο όταν βγήκε στο παγοδρόμιο όχι απλά έκανε αλλά εντυπωσίασε με τις φιγούρες της.

Το τρικ της Αθηνάς New York και οι φιγούρες της

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής με το The Bachelor 2 - Τι συμβαίνει με τον τελικό;

Το The Bachelor 2 οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος του και ήδη έχουν αρχίσει να διαρρέουν πληροφορίες για το πότε και πού πρόκειται να γίνει ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι, όπου ο Αλέξη Παππάς θα ανακοινώσει ποια είναι η εκλεκτή της καρδιάς του.

Μπορεί πέρυσι ο Παναγιώτης Βασιλάκος να επέλεξε τη Μάνη για τον τελικό, τον τόπο καταγωγής του, ωστόσο φέτος ο Αλέξης Παππάς έχει πολύ μεγάλα σχέδια για τα κορίτσια.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, ο μεγάλος τελικός φέτος πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας, το οποίο φυσικά δεν είναι άλλο από τη Σαντορίνη.

Ο Αλέξης Παππάς και η τελική τριάδα (δείτε εδώ ποια είναι) θα ταξιδέψουν στο υπέροχο νησί των Κυκλάδων στις 11 Νοεμβρίου και ο τελικός θα γυριστεί στις 12 του μήνα.