The Bachelor 2: Εκτός εαυτού η Αθηνά με τα κορίτσια - Ξέσπασε σε φωνές

Γύρισε πίσω από το ραντεβού της για να την ηρεμήσει η Ιωάννα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Εκτός εαυτού η Αθηνά με τα κορίτσια - Ξέσπασε σε φωνές

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο επεισόδιο της Παρασκευής (5/11) στο The Bachelor 2, μιας και η Αθηνά ξέσπασε κατά της Ντίνας με αφορμή το ραντεβού της Ιωάννας με τον Αλέξη Παππά.

Συγκεκριμένα, η Ντίνα, η οποία έφυγε χωρίς τριαντάφυλλο από το δικό της ραντεβού, ευχήθηκε στην Ιωάννα να περάσει χάλια, γεγονός που έκανε έξαλλη την Αθηνά. Αμέσως εκείνη άρχισε να της φωνάζει και τα κορίτσια έστησαν πολύ μεγάλο καυγά με αποτέλεσμα να γυρίσει πίσω η Ιωάννα για να την ηρεμήσει.

Ο καυγάς της Αθηνάς με τα κορίτσια στο The Bachelor 2

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής με το The Bachelor 2 - Τι συμβαίνει με τον τελικό;

Το The Bachelor 2 οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος του και ήδη έχουν αρχίσει να διαρρέουν πληροφορίες για το πότε και πού πρόκειται να γίνει ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι, όπου ο Αλέξη Παππάς θα ανακοινώσει ποια είναι η εκλεκτή της καρδιάς του.

Μπορεί πέρυσι ο Παναγιώτης Βασιλάκος να επέλεξε τη Μάνη για τον τελικό, τον τόπο καταγωγής του, ωστόσο φέτος ο Αλέξης Παππάς έχει πολύ μεγάλα σχέδια για τα κορίτσια.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, ο μεγάλος τελικός φέτος πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας, το οποίο φυσικά δεν είναι άλλο από τη Σαντορίνη.

Ο Αλέξης Παππάς και η τελική τριάδα (δείτε εδώ ποια είναι) θα ταξιδέψουν στο υπέροχο νησί των Κυκλάδων στις 11 Νοεμβρίου και ο τελικός θα γυριστεί στις 12 του μήνα.