The Bachelor 2: Ξέσπασαν σε κλάματα τα κορίτσια με την παίκτρια που αποχώρησε από τη βίλα

«Ήταν μεγάλη αδικία»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Ξέσπασαν σε κλάματα τα κορίτσια με την παίκτρια που αποχώρησε από τη βίλα

Γεμάτο συγκινήσεις ήταν το σημερινό (5/11) επεισόδιο του The Bachelor 2, μιας και είχε λίγο απ' όλα, με αποκορύφωμα φυσικά τη σκηνή ζηλοτυπίας που έκανε η Μαρία στον Αλέξη Παππά λίγο πριν πραγματοποιηθεί η τελετή των ρόδων.

Ο κλοιός πλέον έχει στενέψει για τις διαγωνιζόμενες και έτσι, ο Αλέξης Παππάς δίνει όλο και λιγότερα τριαντάφυλλα στα ραντεβού.

Η κοπέλα που αποχώρησε από το The Bachelor 2

Ο Αλέξης ήταν πολύ ξεκάθαρος με την απόφασή του. Στο τέλος έμειναν η Μαρία και η Τζωρτζίνα και τελικά, η παίκτρια που είδε την πόρτα της εξόδου δεν ήταν άλλη από την Τζωρτζίνα.

Τα κορίτσια ξέσπασαν σε κλάματα και μάλιστα πολλές ήταν αυτές που χαρακτήρισαν την απόφαση του Αλέξη Παππά άδικη.

Ξέσπασαν σε κλάματα Λένα και Τζωρτζίνα για τα μάτια του Αλέξη

Η τελετή των ρόδων του The Bachelor 2 ξεκίνησε απόψε (5/11) με μεγάλη ένταση. Μετά τη σκηνή που έκανε η Μαρία στον Αλέξη, Λένα και Τζωρτζίνα ξέσπασαν σε κλάματα, η κάθε μία βέβαια για τους δικούς της λόγους.

Από τη μία η Λένα βρέθηκε σε ένα τετ-α-τετ με τον Αλέξη και του εξήγησε πως τα κορίτσια την πειράζουν πολύ επειδή πολύ συχνά παίρνει τριαντάφυλλα.

Από την άλλη, η Τζωρτζίνα στεναχωρήθηκε γιατί αισθάνθηκε πως δεν έδειξε τον πραγματικό της εαυτό στον Αλέξη στο ατομικό τους ραντεβού.