Χαμός στις Άγριες Μέλισσες - Η Δρόσω συλλαμβάνεται

Μαζί με τον Λευτέρη Μεγαρίτη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμός στις Άγριες Μέλισσες - Η Δρόσω συλλαμβάνεται

Χαμός πρόκειται να γίνει στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μέλισσων, καθώς πρόκειται να δούμε να συλλαμβάνεται η Δρόσω, κάτι που θα φέρει τα πάνω κάτω (δείτε εδώ όλα όσα θα δούμε σήμερα 10/11).

Η Δρόσω συλλαμβάνεται στις Άγριες Μέλισσες

Η Ελένη επιστρέφει από τη Λέρο στο Διαφάνι, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και στη διαδρομή διαπληκτίζεται με τον Ζάχο που της λέει ότι ο Λάμπρος θα περάσει στρατοδικείο. Πριν όμως καλέσει τον δικηγόρο της για να την βοηθήσει στην υπόθεση, ένας άλλος μεγαλύτερος κίνδυνος κάνει την εμφάνισή του. Μετά τη Γαλάτεια, η Υπατία από το σύλλογο των γυναικών «Εστία», καταλαβαίνει το ρόλο της Ελένης και την πραγματική της ταυτότητα και αφού το λέει στον Ακύλα, στήνεται η κατάλληλη παγίδα. Εκείνος βρίσκει μια χρυσή ευκαιρία για να την αφανίσει γρηγορότερα και ευκολότερα από ότι περίμενε. Η Ελένη είναι δύσκολο να ξεγλιστρήσει.

Όχι και ακατόρθωτο. Κάποια άλλη γυναίκα που θα εμφανιστεί αργότερα (αφήστε λίγες εβδομάδες να κυλήσουν) θα σταθεί η σωτηρία της. Και αυτή είναι μια φίλη από τα παλιά, η αγαπημένη μητέρα του Ζάχου η οποία έκανε όνειρα να την κάνει νύφη της, αλλά κατάλαβε και κατανόησε από την πρώτη στιγμή την αγάπη της για τον Λάμπρο. Όταν έρθει στο Διαφάνι για να δεί το γιό της δεν θα εγκρίνει πολλά από αυτά που κάνει ο Ζάχος της.

Ο Προκόπης άλλωστε την είχε περιγράψει ως θεία του, ως μια πολύ δημοκρατική γυναίκα με υψηλό αίσθημα δικαιοσύνης και καλοσύνης. Πριν όμως όλα αυτά, κάποια άλλη θα ζήσει χειρότερη νύχτα. Η Δρόσω συλλαμβάνεται μαζί με τον Λευτέρη Μεγαρίτη και με άλλα μέλη του θιάσου, αφού όταν το έργο κάνει πρεμιέρα καταλαβαίνουν όλοι, ότι τα μηνύματα που περνάει προς το κοινό, δεν είναι σύννομα με το καθεστώς. 'Εξαλλος ο Ακύλας με το γιό του και η αστυνομία επιβάλει την τάξη με τη σύλληψή τους. Δύσκολο βράδυ για την Δρόσω, ακόμη δυσκολότερο για τον Λευτέρη Μεγαρίτη.

Χαμός στις Άγριες Μέλισσες

Σούσουρο με το γκέι φιλί στις Άγριες Μέλισσες - Ανατροπή στην πλοκή της σειράς του ΑΝΤ1

Χαμός επικράτησε το βράδυ της Τρίτης (9/11) με το επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Αφορμή για αυτό στάθξηκε ένα γκέι φιλί, που άλλαξε τα δεδομένα της σειράς.

Συγκεκριμένα, η Δρόσω, μπαίνοντας στο θέατρο όπου κάνουν τις πρόβες, βρίσκεται μπροστά σε μια απρόσμενη εξέλιξη καθώς ο γιος του Ακύλα, Λευτέρης και ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του θεάτρου που κάνει πρόβα ο θίασος του Λευτέρη φιλήθηκαν στο στόμα.

Η Δρόσω φυσικά έμεινε άφωνη, ενώ βγαίνοντας οι δύο άνδρες έπεσαν πάνω της, αντιλαμβανόμενοι ότι η μυστική τους σχέση φανερώθηκε.

Σούσουρο με το γκέι φιλί στις Άγριες Μέλισσες