The Bachelor 2: Η Φένια έσκισε την κάρτα της Μαρίας - Χαμός στην βίλα

"Κόκκαλο" οι παίκτριες με την αντίδρασή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Η Φένια έσκισε την κάρτα της Μαρίας - Χαμός στην βίλα

Ο κακός χαμός επικράτησε μεταξύ της Φένιας και της Μαρίας στο αποψινό (10/11) επεισόδιο του The Bachelor 2. Αφορμή για αυτό στάθηκε η επιλογή του Αλέξη να πάρει στο ομαδικό ραντεβού την δεύτερη αλλά και την Ντίνα.

Συγκεκριμένα, μόλις οι παίκτριες διάβασαν τα ονόματα των κοριτσιών στην κάρτα, η Φένια σηκώθηκε κατευθείαν και την έσκισε, με την ίδια να γίνεται έξαλλη με την Μαρία.

Ο λόγος ήταν η δήλωση της τελευταίας πως κάνει ότι θέλει τον Αλέξη, κάτι που όπως φαίνεται δεν άρεσε καθόλου στην Φένια, για αυτό και αντέδρασε τόσο παρορμητικά.

Το ξέσπασμα της Φένιας στο The Bachelor 2

Η ανάρτηση της Τζωρτζίνας μετά την αποχώρηση της - Η αναφορά σε δυο παίκτριες

Η Τζωρτζίνα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το 5/11 επεισόδιο του The Bachelor 2 - δείτε βίντεο -, καθώς ο Αλέξης Παππάς θεωρεί πως δεν ταίριαζαν για να γίνουν ζευγάρι στο μέλλον. Έτσι λοιπόν, επέστρεψε σπίτι της και στην καθημερινότητα της.

Λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου, η παίκτρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram και εκτός από τον Έλληνα εργένη, αναφέρθηκε και σε δυο συγκεκριμένες πρώην συμπαίκτριες της.

«Ένα υπέροχο ταξίδι μόλις έφτασε στο τέλος του για εμένα Μπορεί να μην τα βρήκαμε με τον Αλέξη αλλά μέσα στο Bachelor κατάφεραν δυο κοπέλες να μου κλέψουν την καρδιά και αυτό είναι πιο σημαντικό για εμένα (Λένα και Γιώτα).», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ψηλή ξανθομάλλα από την Αθήνα, είναι μοντέλο και δηλώνει «η ψυχή της παρέας». Είναι αυθόρμητη, αισιόδοξη, αλλά και ιδιαίτερα ευαίσθητη, και αυτοσαρκάζεται συχνά. Δεν της αρέσουν οι τσακωμοί καθώς επηρεάζουν την δική της ενέργεια και θέλει να νοιώθει ήρεμη στις σχέσεις της. Μπήκε στο The Bachelor γιατί νοιώθει ότι ο Αλέξης Παππάς είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής της.