Big Brother 2: Έντονη παρεξήγηση μεταξύ Ευδοκίας και Νίκου - "Τώρα έχεις ύφος"

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Έντονη παρεξήγηση μεταξύ Ευδοκίας και Νίκου -

Λίγο μετά την παρεξήγηση μεταξύ Παναγιώτη και Αχνελίτα, σειρά είχε αυτή της Ευδοκίας και του Νίκου. Οι δυο τους συγκεκριμένα είχαν μια πολύ έντονη λογομαχία, στο αποψινό (10/11) επεισόδιο του Big Brother 2.

Ειδικότερα, οι παίκτες είχαν απλώσει τα ρούχα τους, τα οποία λόγω μερικών συνθηκών, παραλίγο να πάθουν μεγάλη ζημιά και να χαλάσουν.

Ο Νίκος αδιαφόρησε, παρόλο που ήξερε πως η Ευδοκία είχε απλώσει κάποια ρούχα της με μεγάλη συναισθηματική αξία και έτσι δεν τσέκαρε καν άμα είναι όλα εντάξει.

Η κίνησή του αυτή την εκνεύρισε αρκετά με αποτέλεσμα να κάνουν μια συζήτηση με έντονη δόση ειρωνίας αλλά και εκνευρισμού.

Η παρεξήγηση Ευδοκίας και Νίκου στο Big Brother 2

Η Ευδοκία μίλησε ανοιχτά για τα αισθήματά της για τον Νίκο

Η Ευδοκία και ο Νίκος είναι δύο παίκτες του Big Brother 2 που τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει πολύ κοντά. Μπορεί οι δυο τους να ισχυρίζονται πως το μεταξύ τους είναι καθαρά φιλικό, ωστόσο είναι προφανές πως υπάρχει κάτι παραπάνω.

Έτσι, στο live (8/10), αφού παρακολουθήσαμε ένα πολύ ιδιαίτερα τετ-α-τετ ανάμεσά τους, η Ευδοκία μίλησε με τη Ναταλί Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα στο δωμάτιο επικοινωνίας. Εκεί, κλήθηκε να απαντήσει στο αν υπάρχει περίπτωση η σχέση της με τον Νίκο να γίνει από φιλική, ερωτική.

Η Ευδοκία απάντησε πως ποτέ δεν λέει ποτέ και ότι δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια του παιχνιδιού ανάμεσά τους, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα σενάρια.