GNTM 4: Ανατροπή με τo disavantage - Σε ποιον το έδωσε ο Ναπολέων;

Δεν μπορούσε να αποφασίσει με τίποτα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Ανατροπή με τo disavantage - Σε ποιον το έδωσε ο Ναπολέων;

Ο Ναπολέων ήταν ο παίκτης που στο χθεσινό (15/11) επεισόδιο του GNTM 4 πήρε την καλύτερη φωτογραφία και έτσι σήμερα (16/11) είχε την ευκαιρία να δώσει disavantage για την φωτογράφιση σε έναν από τους συμπαίκτες του.

Στο σημερινό σετ οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ποζάρουν πάνω σε ένα άλογο μέσα στη λίμνη φορώντας αέρινα ρούχα.

Έτσι, ο Ναπολέων αποφάσισε να δώσει το disavantage στη Μαρία καθώς από την αρχή είπε ότι είχε μία μικρή φοβία με τα άλογα.

To disavantage που έδωσε ο Ναπολέων στο GNTM 4

«Τα παιδιά του GNTM έπαθαν σοκ όταν με είδαν»

Λίγο μετά τη συμμετοχή της στο GNTM 4, η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στην εκπομπή Breakfast At Star και μεταξύ άλλων εξήγησε πώς αντέδρασαν τα παιδιά του ριάλιτι μόλις την αντίκρυσαν στο πλατό.

Η Ελένη Φουρέιρα την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως είναι μεγάλη φαν του GNTM και έτσι το βλέπει κάθε χρόνο, ενώ προσπάθησε να μην αδικήσει τα παιδιά και να τα προβάλλει όσο περισσότερο γίνεται.

«Τα παιδιά όταν με είδαν δε μιλούσα. Μου έλεγαν ότι έπαθαν σοκ. Προσπάθησαν να μην αδικήσω κανέναν, γι΄αυτό δεν χόρεψα. Είμαι φαν του GNTM, το βλέπω κάθε χρόνο.

Όταν ξυπνάω το πρωί είμαι με τις πιτζάμες μου, δε σκέφτομαι καθόλου τι θα βάλω. Αν με πετύχεις έξω θα με δεις χάλια, με φαρδιά ρούχα, άβαφη, με καπέλα, αλλά μου αρέσει», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.