Big Brother 2: «Σε χρειάζομαι» - Άρχισαν να ανοίγονται Ευδοκία και Νίκος

Το τρυφερό τετ-α-τετ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: «Σε χρειάζομαι» - Άρχισαν να ανοίγονται Ευδοκία και Νίκος

O Νίκος αναδείχθηκε αρχηγός αυτή την εβδομάδα στο Big Brother 2 και έτσι είχε την ευκαιρία να πάρει έναν συμπαίκτη του για να κοιμηθούν μαζί στο Captain's Room. Όπως ήταν επόμενο, ο συμπαίκτης που διάλεξε ήταν η Ευδοκία.

Οι δυο τους πλέον δεν κρύβουν το γεγονός ότι έχουν αναπτύξει συναισθήματα ο ένας για τον άλλον και έτσι, σε μία εξομολόγησή του, ο Νίκος αποκάλυψε στην Ευδοκία πως τη χρειάζεται.

Στη συνέχεια, η Ευδοκία ανέλαβε να διαμορφώσει το δωμάτιο του αρχηγού προκειμένου να ευχαριστήσει όσο πιο πολύ μπορεί τον Νίκο.

Η εξομολόγηση του Νίκου για την Ευδοκία στο Big Brother 2

Το πλάνο του Νάσου για να "λυγίσει" η Μαίρη

Η Μαίρη φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα έχει μπει στο στόχαστρο πολλών στο σπίτι του Big Brother. Η παρέα του Νάσου έχει ξεσπάσει όλο το θυμό για αποχώρηση του Κωστή πάνω της και πλέον ψάχνουν τρόπο να τη βγάλουν από τη μέση.

Όπως εξήγησε λοιπόν ο Νάσος, ο τρόπος για να κάνουν τη Μαίρη να "λυγίσει" δεν είναι να την ψηφίσουν για να φύγει αλλά να "χτυπήσουν" τους κοντινούς της ανθρώπους και κυρίως τη Μαρία, η οποία πολλές φορές λειτουργεί σαν "σωματοφύλακας" για εκείνη.

Παρόλα αυτά, στη συνέχεια προσπάθησαν να μιλήσουν λίγο μεταξύ τους και να λύσουν την παρεξήγηση, ωστόσο δεν βρήκαν άκρη.