Big Brother 2: «Είναι ξεκάθαρο ότι τους έχει πιπιλήσει το μυαλό η Μαίρη» - Το "καρφί" της Ανχελίτα

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: «Είναι ξεκάθαρο ότι τους έχει πιπιλήσει το μυαλό η Μαίρη» - Το

Στην πρώτη ανοιχτή ψηφοφορία, η οποία έγινε εχθές 17/11 οι πρώτοι υποψήφιοι ήταν η Μαίρη Βαρσάμη, ο Παναγιώτης Πέτσας, η Άννα Ελευθερίου, ο Νάσος Ντάλλης κι η Μαρία Αλεξόγλου.

Μάλιστα, στο σημερινό επεισόδιο, η Ανχελίτα και ο Παναγιώτης Πέτσας οι οποίοι εξαρχής δεν τα πάνε και τόσο καλά με την Μαίρη, τοποθετήθηκαν σε μια συζήτηση που είχαν μεταξύ τους λέγοντας η Ανχελίτα χαρακτηριστικά πως: «Είναι ξεκάθαρο ότι τους έχει πιπιλήσει το μυαλό η Μαίρη».

Άραγε ποιος παίκτης αναμένεται να αποχωρήσει στο αυριανό επεισόδιο του Big Brother 2 καθώς μετά από την αποκάλυψη της Νάταλι Κάκκαβα για το πότε είναι ο μεγάλος τελικός, ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα.

Το "καρφί" της Ανχελίτα για την Μαίρη

«Σιχαίνομαι» - Ξέσπασαν Ανχελίτα και Πέτσας κατά της Μαίρης

Η Μαίρη εδώ και μέρες βρίσκεται στο στόχαστρο των συμπαικτών της στο σπίτι του Big Brother 2 και έτσι, η Ανχελίτα και ο Πέτσας μιλώντας στην Ευδοκία, ξέσπασαν εναντίον της ξεκαθαρίζοντας πως πλέον έχουν σιχαθεί να ασχολούνται.

Οι δυο τους ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα μετά από ένα σχόλιο που έκανε η Μαίρη για αυτούς στο live της Παρασκευής και από εκείνη τη στιγμή έχουν περάσει σε ανοιχτή επίθεση εναντίον της.