Big Brother 2: Το προξενιό της Κάκκαβα έφερε μια αποκάλυψη

"Αφωνοι" οι παίκτες στο σπίτι του μεγάλου αδελφού

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Το προξενιό της Κάκκαβα έφερε μια αποκάλυψη

Άλλο ένα live του Big Brother 2 ξεκίνησε πριν από λίγο μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μαζί με την Ναταλι Κάκκαβα καλησπέρισαν όχι μόνο τους τηλεθεατές αλλά και τους αποψινούς καλεσμένους τους.

Μάλιστα, οι δυο από τους τρεις είναι πρώην παίκτες Survivor οι οποίοι έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς ήταν ο Χάρης Γιακουμάτος και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα αλλά και ο δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Αρτσίτα.

Από την άλλη, η Ναταλι δεν δίστασε να κάνει τα προξενιά της καθώς είπε στον Νάσο ότι έμαθε πως η Καρολίνα είναι... ελεύθερη. Ωστόσο ο Νάσος ο οποίος είναι και υποψήφιος προς αποχώρηση ανέφερε πως εκείνη μπορεί να είναι αλλά αυτός όπως φαίνεται όχι.

Το προξενιό της Νάταλι Κάκκαβα στο Big Brother 2

Η Νάταλι Κάκκαβα αποκάλυψε πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός

Άλλο ένα live του Big Brother 2 ξεκίνησε πριν από λίγο μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπαν την πρώτη "καλησπέρα "τόσο στους τηλεθεατές όσο και στους διαγωνιζόμενους.

Μάλιστα, όπως είναι λογικό οι παλμοί έχουν ανέβει καθώς οι παίκτες πλησιάζουν στην τελική ευθεία. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παιδιά κοιτάξτε να δείτε, καταλαβαίνω ότι έχουν μείνει μόνο πέντε εβδομάδες για τον μεγάλο τελικό. Το έπαθλο είναι μπροστά στα μάτια σας πλέον.

Οι αγωνίες και οι εντάσεις κορυφώνονται. Και σίγουρα ακόμα περισσότερη αγωνία έχουν οι πέντε υποψήφιοι για αποχώρηση σήμερα το βράδυ, παραπάνω από το μισό σπίτι. Όλοι όσοι δεν είχαν ασυλία.».