The Bachelor 2: Τα "ουρλιαχτά" της Ιζαμπέλας ακούστηκαν σε όλη τη βίλα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: Τα

Το επεισόδιο του The Bachelor 2 ξεκίνησε πριν από λίγο 19/11 και από τα πρώτα λεπτά οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές μιας και ο Αλέξης Παππάς επισκέφτηκε τα κορίτσια στην βίλα προκειμένου να επιλέξει εκείνην που θα πάρει στο ατομικό ραντεβού.

Όλες είχαν μεγάλη αγωνία να ακούσουν ποια είναι εκείνη η οποία θα καταφέρει να περάσει λίγο χρόνο παραπάνω με τον Αλέξη Παππά μιας και ο η στιγμή του μεγάλου τελικού πλησιάζει σιγά σιγά σιγά. Έτσι, ο ανταγωνισμός έχει "φουντώσει" για τα καλά αφού οι σχέσεις των κοριτσιών έχουν περάσει από 40 κύματα.

Μόλις ανακοίνωσε ο Αλέξης Παππάς ότι η τυχερή είναι η Ιζαμπέλα, τα "ουρλιαχτά" της ακούστηκαν σχεδόν σε όλη την βίλα. Αυτό έγινε διότι περίμενε πως και πως αυτή τη στιγμή.

Ο ενθουσιασμός της Ιζαμπέλα στο The Bachelor

Η Ιζαμπέλα αποκάλυψε την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της

Στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2 17/11 το οποίο προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άκρως καταιγιστικές για άλλη μια φορά.

Ωστόσο, η Ιζαμπέλα θέλησε να "ανοίξει" την καρδιά της και να αποκαλύψει την πιο ευαίσθητη πλευρά της στα υπόλοιπα κορίτσια της βίλας καθώς η ίδια αναφέρθηκε στην πιο δύσκολο περίοδο της ζωής της, ειδικότερα όταν ήταν μικρότερη αφού έχει δεχτεί bullying από τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Πολλά κορίτσια με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές πως γίνεται να είμαι τόσο δυναμικός άνθρωπος και να έχω τόση αυτοπεποίθηση.

Γενικότερα στο σχολείο είχα περάσει αρκετά δύσκολα από κακή συμπεριφορά πολλών παιδιών. Με κατέκριναν για τα κιλά μου τότε, για την μύτη μου. Μέχρι και για το όνομα μου. Έχω ρίξει πάρα πολύ κλάμα.»