The Bachelor 2: Τα κορίτσια "φορτίζουν" τη Γιώτα - «Με πνίγει το άδικο»

«Δεν μπορώ ρε Αλέξη, δεν μπορώ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: Τα κορίτσια

Στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2 όπου προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του ALPHA, οι εξελίξεις για άλλη μια φορά ήταν άκρως καταιγιστικές αφού η Γιώτα βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο των κοριτσιών μιας και τα παράπονά τους προς το πρόσωπό τους είναι αμέτρητα. Μάλιστα, αυτό φάνηκε πριν από λίγο καθώς την "στρίμωξαν".

Έτσι, στο ομαδικό ραντεβού όπου ο Αλέξης Παππάς επέλεξε να πάρει μαζί του την Γιώτα, Αθηνά New York και την Ιζαμπέλα έγινε ο κακός χαμός αφού δεν δίστασαν να τσακωθούν μπροστά στον Bachelor, ο οποίος τους κοιτούσε απορημένος για το τι συμβαίνει.

Από την άλλη η Γιώτα μόλις είδα πως τα πράγματα είχαν φουντώσει για τα καλά αποφάσισε να αποχωρήσει τελείως από την συζήτηση. Μετά από λίγα λεπτά ακολούθησε και ο Αλέξης ο οποίος θέλησε να μάθει τι της συμβαίνει.

Η Γιώτα ξέσπασε σε κλάματα στο The Bachelor 2

Πλάνταξε στο κλάμα η Γιώτα - «Δεν ξέρω αν θέλω να είμαι άλλο εδώ μέσα, έχω κουραστεί»

Το αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2, όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA φαίνεται πως τα έχει όλα. Μεταξύ άλλων, τα δάκρυα δεν είχαν τέλος ενώ αυτή τη φορά δεν αφορούσαν ιδιαίτερα τα μάτια του Αλέξη Παππά.

Πιο συγκεκριμένα, η Γιώτα δήλωσε με δάκρυα στα μάτια πως «δεν είναι ότι με έχει πειράξει τόσο αυτό που έχει γίνει με τον Αλέξη γιατί τα βρήκαμε αλλά με έχει πειράξει πραγματικά η συμπεριφορά των περισσότερων κοριτσιών και κυρίως της Ιζαμπέλας».

Η συμβίωση στην βίλα του The Bachelor φαίνεται πως είναι αρκετά δύσκολα ανάμεσα σε τόσες πολλές προσωπικότητες. Άραγε πως θα είναι αργότερα οι σχέσεις των κοριτσιών;