J2US: Απαστράπτουσα η Μαρίνα Πατούλη - "Κέντρισε" τα βλέμματα των κριτών

Άκρως εντυπωσιακή η εμφάνισή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Απαστράπτουσα η Μαρίνα Πατούλη -

Η Μαρίνα Πατούλη έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο μουσικό show του J2US την προηγούμενη εβδομάδα. Στο αποψινό live 20/11 η ίδια τραγούδησε το «Του αγοριού απέναντι».

Η ίδια ήταν άκρως εντυπωσιακή αφού εμφανίστηkε με μία απαστράπτουσα τουαλέτα. Ωστόσο η κριτική επιτροπή δεν φάνηκε να εντυπωσιάστηκε αρκετά καθώς ο Σταμάτης Φασουλής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν από τα καλύτερα πράγματα που ακούσαμε σήμερα».

Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στο J2US

«Λένε ότι είμαι γριά και...» - "Έσπασε" τη σιωπή της η Μαρίνα Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και "έσπασε" τη σιωπή της σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που ακούει κατά καιρούς και ειδικά, μετά την πρώτη της εμφάνιση στο show του J2US.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος της UNESCO την έχουν πει "γριά και άσχημη", ωστόσο τα σχόλια αυτά πλέον τα έχει συνηθίσει.

«Το να θεωρήσουμε τσαλάκωμα το ότι δεν έχω ωραία φωνή, δεν έχω ωραία φωνή γιατί δεν έχω σκοπό να τραγουδήσω. Απλά να δείξουν κατανόηση οι τηλεθεατές για τις φωνητικές μου ικανότητες. Όταν ο σκοπός είναι η κοινωνική προσφορά δεν διστάζω και να τσαλακωθω και να αγωνιστώ για τον στόχο μου. Καθόλου δεν πληγώνομαι, να πουν ότι δεν έχω ωραία φωνή, ότι είμαι γριά, άσχημη και αυτά, τα έχω συνηθίσει», δήλωσε μεταξύ άλλων.