Elif: Η Μελέκ και η Ασλί εγκαταλείπουν το σπίτι τους - «Φύγε από εδώ παλιάνθρωπε»

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (22/11) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Elif: Η Μελέκ και η Ασλί εγκαταλείπουν το σπίτι τους - «Φύγε από εδώ παλιάνθρωπε»

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (22/11) επεισόδιο της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif, μιας και η Μελέκ με την Ασλί αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το σπίτι τους μετά από επίθεση που δέχονται από έναν άντρα.

Τι θα δούμε σήμερα στην Elif (22/11)

Η Μελέκ και η Ασλί εκδιώχνονται από το σπίτι τους. Όλα μέσα στο σπίτι είναι άνω – κάτω και η Ελίφ έχει τρομοκρατηθεί.

Δεν έχουν πια άλλη επιλογή, πρέπει να φύγουν από το σπίτι. Δεν έχουν άλλη εναλλακτική και περνάνε το βράδυ τους στο πάρκο. Ο άντρας, που έχει προσλάβει η Ματσιντέ και αναζητεί τη Μελέκ και την Ελίφ, φτάνει στη γειτονιά και πέφτει πάνω στον Σεντάτ, o οποίος έχει οργανώσει ένα σατανικό σχέδιο για τη Μελέκ.

Ο Σεντάτ προθυμοποιείται να τον βοηθήσει για να βρει τη Μελέκ και είναι φανερό πως κάποιο νέο σχέδιο καταστρώνει.

Η Λεμάν νιώθει ένοχη και ανησυχεί επειδή ο γιος της έχει ζητήσει μετάθεση σε άλλη πόλη.

Δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της μακριά του. Η Αλέβ καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί τη Λεμάν αλλά δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει. Ο Τουφάν συνεχίζει να ενοχλεί τη Ζουλιντέ και τη φέρνει σε δύσκολη θέση καθώς δεν μπορεί να εξηγήσει στον γιο της τι συμβαίνει…

Νύχτα τρόμου για Μελέκ, Ασλί και Ελίφ

H Μελέκ, η Ασλί και η Ελίφ επιστρέφουν σπίτι τους και βλέπουν στο σαλόνι τους να κάθεται ο Σεντάτ. Εκείνος ισχυρίζεται πως αναγκάστηκε να μπει στο σπίτι καθώς Οι γείτονες τον ενημέρωσαν πως υπήρξε διαρροή φυσικού αερίου. Την ίδια ώρα, ο Σαφάκ επιστρέφει από το σχολείο μαζί με τον Εμιρχάν και ο μικρός καταλαβαίνει Πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα ανάμεσα στον δάσκαλό του και τη μητέρα του, αφού ο Σαφάκ αποφεύγει να της απευθύνει τον λόγο. Η Ζουλιντέ είναι αποφασισμένη να μιλήσει με τον Σαφάκ και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Ομως, η Αλέβ που τους βλέπει μαζί και ακούει για το ραντεβού τους, σπεύδει να ενημερώσει τον Τουφάν. Ο αδίστακτος άντρας για ακόμα μια φορά απειλεί τη Ζουλιντέ και όταν εκείνη τελικά βρίσκεται με τον Σαφάκ, πάλι δεν τολμάει να πει κουβέντα από τον φόβο της. «Φαντάζομαι δεν με φώναξες να έρθω για να μη μου πεις κουβέντα και δεν μου εξηγήσεις την αλήθεια», λέει Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ πάει να πει: «Πρέπει να σου εξηγήσω κάποια πράγματα…», αμέσως όμως σταματάει και σκέφτεται τις απειλές του πρώην άντρα της.

Τότε ο Σαφάκ φεύγει θυμωμένος λέγοντας: «Μετάνιωσα που ήρθα εδώ». Την ίδια ώρα στην έπαυλη, ο Λεβέντ συνεχίζει να εκπλήσσει τη ΧουμεΠρά με τις δραστηριότητές του, όταν εκείνος της λέει πως θα πάρει μέρος σ’ έναν ποδηλατικό αγώνα και πως θα κάνει προπόνηση και προτείνει να πάρει κι εκείνη μέρος: «Ελα κι εσύ μαζί μου! θα περάσεις πολύ όμορφα! Είναι ευχάριστη εμπειρία». Εκείνη πείθεται τελικά και αυτή η διαδικασία τούς φέρνει συναισθηματικά κοντά.