Elif: «Η Μελέκ μου ρίχτηκε! Έχω γυναίκα και παιδί» - Το σατανικό σχέδιο του Σεντάντ

Οι σημερινές 18/11 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: «Η Μελέκ μου ρίχτηκε! Έχω γυναίκα και παιδί» - Το σατανικό σχέδιο του Σεντάντ

Ο Σεντάντ στην σειρά Elif, συνεχίζει να λέει ψέματα σε όλη την γειτονιά για την Μελέκ. Φτάνει σε σημείο να πει παντού πως του ρίχτηκε, παρόλο που έχει οικογένεια. Έτσι, η γυναίκα δέχεται μεγάλη επίθεση.

Ο Σεντάντ έχει φτάσει στο άλλο άκρο, αφού δεν δίστασε να πονέσει την Ασλί, απειλώντας την.

Οι 18/11 εξελίξεις στην Elif

Η Μελέκ και η Ασλί δέχονται συνέχεια ενοχλήσεις από τον Σεντάτ και η Μελέκ ξέρει πως πρέπει να βρουν σύντομα ένα νέο σπίτι για να προστατέψει την κόρη της. Τα οικονομικά προβλήματα όμως αποτελούν ένα μεγάλο εμπόδιο. Άλλη μια μητέρα, η Ζουλιντέ, η οποία προσπαθεί να προστατέψει και εκείνη το παιδί της, επίσης κακοποιείται από κάποιους κακούς ανθρώπους.

Ο Τουφάν και η Αλέβ συνεργάζονται για να κρατήσουν χώρια τη Ζουλιντέ από τον Σαφάκ. Ο Τουφάν εμφανίζεται μπροστά στον Σαφάκ και του λέει πως πρέπει να φύγει από τη ζωή της Ζουλιντέ. Στη συνέχεια ο Τουφάν απειλεί τη Ζουλιντέ πως θα πει στον Εμιρχάν την αλήθεια.

Η Κιγιμέτ εκμεταλλεύεται την εύθραυστη ψυχολογία της Ματσιντέ και την κάνει να νιώθει ένοχη επειδή η ίδια ζούσε τόσα χρόνια στη φτώχεια. Ένα λάθος της Μπιρτσέ και του Ακίν κάνει έξαλλο τον Κερέμ, ο οποίος θέλει να είναι όλα υπό έλεγχο. Η Μπιρτσέ και ο Ακίν ξέρουν πως πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να αποκτήσουν ξανά την εμπιστοσύνη του Κερέμ και να επανορθώσουν για το λάθος τους.

Νύχτα τρόμου για Μελέκ, Ασλί και Ελίφ

H Μελέκ, η Ασλί και η Ελίφ επιστρέφουν σπίτι τους και βλέπουν στο σαλόνι τους να κάθεται ο Σεντάτ. Εκείνος ισχυρίζεται πως αναγκάστηκε να μπει στο σπίτι καθώς Οι γείτονες τον ενημέρωσαν πως υπήρξε διαρροή φυσικού αερίου. Την ίδια ώρα, ο Σαφάκ επιστρέφει από το σχολείο μαζί με τον Εμιρχάν και ο μικρός καταλαβαίνει Πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα ανάμεσα στον δάσκαλό του και τη μητέρα του, αφού ο Σαφάκ αποφεύγει να της απευθύνει τον λόγο. Η Ζουλιντέ είναι αποφασισμένη να μιλήσει με τον Σαφάκ και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Ομως, η Αλέβ που τους βλέπει μαζί και ακούει για το ραντεβού τους, σπεύδει να ενημερώσει τον Τουφάν. Ο αδίστακτος άντρας για ακόμα μια φορά απειλεί τη Ζουλιντέ και όταν εκείνη τελικά βρίσκεται με τον Σαφάκ, πάλι δεν τολμάει να πει κουβέντα από τον φόβο της. «Φαντάζομαι δεν με φώναξες να έρθω για να μη μου πεις κουβέντα και δεν μου εξηγήσεις την αλήθεια», λέει Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ πάει να πει: «Πρέπει να σου εξηγήσω κάποια πράγματα…», αμέσως όμως σταματάει και σκέφτεται τις απειλές του πρώην άντρα της.

Τότε ο Σαφάκ φεύγει θυμωμένος λέγοντας: «Μετάνιωσα που ήρθα εδώ». Την ίδια ώρα στην έπαυλη, ο Λεβέντ συνεχίζει να εκπλήσσει τη ΧουμεΠρά με τις δραστηριότητές του, όταν εκείνος της λέει πως θα πάρει μέρος σ’ έναν ποδηλατικό αγώνα και πως θα κάνει προπόνηση και προτείνει να πάρει κι εκείνη μέρος: «Ελα κι εσύ μαζί μου! θα περάσεις πολύ όμορφα! Είναι ευχάριστη εμπειρία». Εκείνη πείθεται τελικά και αυτή η διαδικασία τούς φέρνει συναισθηματικά κοντά.