Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

GNTM 4: Έπαθαν πλάκα οι παίκτες - Η ανακοίνωση του Καράβα που τους άφησε "κάγκελο"

Αυτό σίγουρα δεν το περίμεναν

GNTM 4: Έπαθαν πλάκα οι παίκτες - Η ανακοίνωση του Καράβα που τους άφησε
TV24 22.11.2021 21:54
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Λίγο μετά το ξύπνημα των παικτών στο αποψινό (22/11) επεισόδιο του GNTM 4, ο Γιώργος Καράβας επισκέφθηκε μαζί με έναν φωτογράφο την βίλα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν ένα challenge.

Συγκεκριμένα, τα μοντέλα κλήθηκαν να μετατραπούν σε φρούτα και να αποτυπώσουν στον φωτογραφικό φακό τα απαιτούμενα συναισθήματα και εκφράσεις.

Ωστόσο, οι υποδείξεις αλλά και τα σχόλια του φωτογράφου ήταν αρκετά σκληρά και ειρωνικά, με αποτέλεσμα τόσο η Όλγα να ξεσπάσει σε κλάματα, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες να γίνουν έξαλλοι.

Αφού ολοκληρώθηκε το challenge, ο Γιώργος Καράβας αλλά και ο φωτογράφος τους ανακοίνωσαν πως επρόκειτο για μια φάρσα, καθώς δεν είναι φωτογράφος αλλά ηθοποιός!

Σκοπός της πλάκας αυτής ήταν οι παίκτες να μάθουν να ανταποκρίνονται σε περίεργες αλλά και σκληρές απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Η φάρσα στο challenge του GNTM 4

Γυμνοί παίκτες στον αέρα του STAR; Η παραγωγή χρειάστηκε να βάλει θολούρα στο πλάνο

Όπως έχουμε παρατηρήσει αρκετές φορές, οι παίκτες του GNTM 4 δεν δείχνουν να ντρέπονται ιδιαίτερα. Και δεν μιλάμε για την ώρα της φωτογράφισης που κάνουν τη δουλειά τους - όμως έχουν συμβεί και ακατάλληλα ευτράπελα - , αλλά όταν βρίσκονται μέσα στο σπίτι. Δεν διστάζουν να μιλήσουν άσχημα ο ένας στον άλλον ή να δείξουν τρυφερές στιγμές τους κυρίως τα ζευγάρια του παιχνιδιού.

Τις τελευταίες ωστόσο ημέρες, πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει η σχέση που έχει αναπτύξει η Κυβέλη με τον Ντίνο. Οι δυο τους έχουν απομονωθεί από τα υπόλοιπα παιδιά και περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Μάλιστα, ένα πρόσφατο πλάνο που προβλήθηκε στον αέρα του STAR από τους δυο τους να ξυπνούν στο ίδιο κρεβάτι αποδεικνύει πως έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά. Ωστόσο, το γεγονός ότι η παραγωγή έβαλε θολούρα πάνω τους, δημοσίευμα τους θέλει να είναι... γυμνοί κάτω από τα σκεπάσματα.

Παρατηρώντας όμως πιο καλά το πλάνο, θα δείτε πως δεν ήταν γυμνοί, αφού η Κυβέλη δεν είχε σηκωθεί καν από το κρεβάτι, ενώ ο Ντίνος φαινόταν μόνο από τη μέση και πάνω. Οπότε, λογικά θα υπήρχε κάποιο προϊόν πάνω στο κομοδίνο που δεν ήταν χορηγός και δεν επιτρέπεται να δείξουν την μάρκα στον αέρα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 4: Ο Καράβας μοίρασε εγκεφαλικά στο Twitter - «Αυτή την τηλεόραση θέλουμε»

GNTM 4: "Ατύχημα" για την Όλγα στο σετ - Της έφυγε το ρούχο και φωτογραφήθηκε γυμνή

Share