GNTM 4: Έτσι μοίρασε τα disadvantage η Ειρήνη

Αρκετά προβλέψιμη η επιλογή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Έτσι μοίρασε τα disadvantage η Ειρήνη

Νικήτρια της προηγούμενης φωτογράφισης για ακόμη μια φορά ήταν η Ειρήνη, για αυτό και είχε το πλεονέκτημα να δώσει disadvantage σε ένα συμπαίκτη της στο αποψινό (22/11) σετ του GNTM 4.

Στην σημερινή λοιπόν δοκιμασία αποχώρησης τα μοντέλα βρίσκονται στον απόηχο μιας φαντασμαγορικής βραδιάς βράβευσης, να τρώνε street food παρέα με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η Ειρήνη ήταν η μοναδική παίκτρια που θα καθοδηγούνταν αποκλειστικά από τον Δημήτρη Σκουλό σε αντίθεση με την Κυβέλη, η οποία ήταν αυτή που πήρε το disadvantage και δεν θα είχε καμία απολύτως οδηγία και βοήθεια.

Το disadvantage που έδωσε η Ειρήνη στην Κυβέλη στο GNTM 4

Καυτά φιλιά για παίκτες του GNTM 4 σε μαγαζί στο Γκάζι - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Καλησπερούδια στις κολλητές! Θυμάστε που σας είχα γράψει πριν από λίγο καιρό για τα ζευγαράκια του GNTM; Θυμάστε που σας έλεγα συγκεκριμένα για το ζευγαράκι Όλγα-Στυλιανό; Ε, εδώ σας έχω! Οι Τατιάνες της Σούλας έπιασαν επ’ αυτοφώρω την Όλγα με τον Στυλιανό να ανταλλάζουν δημοσίως καυτά φιλιά, το Σάββατο που μας πέρασε, σε γνωστό κλαμπ στην περιοχή του Γκαζιού.

Το εκδηλωτικό ζευγάρι εθεάθη μαζί με τον Θοδωρή και τον Ντίνο από το GMTM (καθώς η φετινή παρέα μοιάζει να έχει δεθεί και εκτός σπιτιού) να πίνει ποτάκια στο μαγαζί που δουλεύει ο Θάνος εδώ και 2 μήνες.

Ορίστε και το φωτογραφικό υλικό για τους δύσπιστους στο okmag.gr!