Big Brother 2: Ζήτησε συγγνώμη ο Παναγιώτης από τη Μαίρη - Τι συνέβη μεταξύ τους

"Οι χαρακτηρισμοί αυτοί δεν αρμόζουν στον χαρακτήρα μου"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Ζήτησε συγγνώμη ο Παναγιώτης από τη Μαίρη - Τι συνέβη μεταξύ τους

Έναν έντονο καυγά είχαν για ακόμη μια φορά στο Big Brother η Μαίρη και ο Παναγιώτης, με τον δεύτερο να προχωρά σε αρκετά απρεπείς και άδικους χαρακτηρισμούς προς εκείνη.

Ωστόσο εκείνος συνειδητοποιήσε πως ήταν αρκετά άδικος μαζί της για αυτό και λίγο αργότερα την έπιασε να μιλήσουν. Αμέσως της ζήτησε συγγνώμη, με τον Παναγιώτη μάλιστα να τονίζει πως αυτοί οι χαρακτηρισμοί δεν αρμόζουν στην συμπεριφορά του.

Η Μαίρη δέχτηκε φυσικά την συγγνώμη του, ωστόσο η παρεξήγηση μεταξύ τους φαίνεται πως δεν έχει ακόμα λυθεί.

Η συγγνώμη του Παναγιώτη στη Μαίρη στο Big Brother 2

Ράκος ψυχολογικά η Ανχελίτα - "Είμαστε οι επόμενοι"

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνουν η Ανχελίτα και ο Παναγιώτης στο Big Brother, καθώς αποχωρούν κάθε Παρασκευή φίλοι τους, με τον Νάσο να είναι αυτός που είδε την πόρτα της εξόδου στο προηγούμενο live.

Η Ανχελίτα λοιπόν πιεσμένη από όλα αυτά που έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Δεν πειράζει. Πρέπει να αποδεχτούμε τον κόσμο που ζούμε. Άλλη μια Παρασκευούλα. Κουράστηκα ρε Big Brother αλήθεια. Έχω καταντήσει Μάρθα Βούρτση. Το παίρνω προσωπικά, είναι παιδιά που έχω εκτιμήσει πάρα πολύ, δεν γίνεται να φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον. Αν είμαστε στον τάκο με τον Παναγιώτη, θα φύγει ένας από τους δύο… Επτά Παρασκευές είναι επτά άνθρωποι και τυχαίνει όλοι να είναι από την δική μας παρέα.» είπε χαρακτηριστικά η Ανχελίτα.