Big Brother 2: Έφυγε από το σπίτι με συνοπτικές διαδικασίες - Έμεινε άναυδος

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2:  Έφυγε από το σπίτι με συνοπτικές διαδικασίες - Έμεινε άναυδος

Άλλο ένα ive του Big Brother 2 όπου προβάλλεται από την συχνότητα του ΣΚΑΪ έφτασε στο τέλος του. Για αυτήν την εβδομάδα υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν αρχικά ο Παναγιώτης Πέτσας, η Μαίρη Βαρσάμη, η Μαρία Αλεξόγλου, ο Νάσος Ντάλλης κι η Άννα Ελευθερίου.

Ωστόσο, η Ανχελίτα ήταν αυτή που κέρδισε στην δοκιμασία του βέτο κι έσωσε τον Παναγιώτη από την διαδικασία, με αποτέλεσμα να πάρει την θέση του στους υποψήφιους προς αποχώρηση, η Ευδοκία Τσαγκλή.

Οι πέντε υποψήφιοι διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού αλλά, όπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Νάσος.

Η αποχώρηση του Νάσου από το Big Brother 2

Έχει κάνει πλαστική και στα αυτιά - Έτσι ήταν ο Νάσος Ντάλης στο παρελθόν

Ο Νάσος Ντάλης είναι μία από τις νέες προσθήκες του Big Brother 2, ο οποίος μπήκε με πολύ έντονη διάθεση, με σκοπό να κάνει όλο το σπίτι άνω κάτω. Από την πρώτη κιόλας μέρα διατάραξε τις ισορροπίες και μέχρι στιγμής τον έχουμε δει να αλλάζει δύο φορές παρέα.

Επιπλέον πέρυσι είχε ακουστεί έντονα το όνομά του για τον τέταρτο κύκλο του Survivor, αλλά το πλάνο αυτό ναυάγησε και έτσι πήρε ένα εισιτήριο για το σπίτι του Big Brother όπου έχει δημιουργήσει ήδη αρκετές αντιπάθειες και αρκετές συμπάθειες με τη σχέση του με την Άννα να είναι αυτή που ξεχωρίζει.

Αυτό που λίγοι γνώριζαν βέβαια είναι ότι ο Νάσος έχει κάνει και κάποια πλαστική επέμβαση. Μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει ολόκληρο highlight με φωτογραφίες από την αλλαγή στην εμφάνισή του.

Ο Νάσος έκανε συγκεκριμένα πλαστική στα αυτιά και η αλήθεια είναι πως το πρόσωπό του άλλαξε σημαντικά μετά την επέμβαση.

Ο Νάσος Ντάλης πριν και μετά τις πλαστικές στο Big Brother 2

Νάσος Ντάλης πλαστικές