The 2night show: Τα λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον κορωνοϊό λίγο πριν μάθει ότι είναι θετικός

"Εδώ κάθε μέρα κάνουμε rapid, προσέχουμε..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night show: Τα λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον κορωνοϊό λίγο πριν μάθει ότι είναι θετικός

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε πριν από μερικές μέρες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος βρίσκεται φυσικά σε καραντίνα και μακριά από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Ωστόσο, απόψε (22/11) το βράδυ, η εκπομπή του, The 2night show, προβλήθηκε κανονικά καθώς τα γυρίσματα είχαν ήδη πραγματοποιηθεί. Μάλιστα, ο παρουσιαστής υποδέχθηκε το κοινό με την μπάντα του να είναι μισή, καθώς ο τραγουδιστής της δεν αισθανόταν καλά και παρέμεινε στο σπίτι του.

Τα λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον κορωνοϊό λίγο πριν μάθει ότι είναι θετικός

«Είναι οι μισοί Prestige μαζι μου, μου λείπει και ο Διονύσης μου. Για προληπτικούς λόγους είμαστε πολύ προσεκτικοί. Όταν κάτι συμβαίνει σε κάποιον κάθεται στο σπίτι του.

Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη εποχή, με κρούσματα συνεχώς. Εδώ κάθε μέρα κάνουμε rapid, προσέχουμε, το επόμενο διάστημα θα έχουμε διάφορες απώλειες. Η ευχή μας είναι γρήγορη ανάρρωση για όποιον δεν είναι καλά και να επιστρέψει. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

"Ήταν δύσκολη νύχτα! Δε μπόρεσα να κοιμηθώ" - Οι πρώτες δηλώσεις για την υγεία του

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε το πρωί της Πέμπτης (18/11) στην ραδιοφωνική του εκπομπή και τόνισε πως πέρασε μια πολύ δύσκολη νύχτα.

«Ήταν λίγο δύσκολη νύχτα. Δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Γενικά περνάω λίγο δύσκολα. Χθες ανακάλυψα πως είμαι θετικό στον κορονοϊό. Το μήνυμα που έχω να πω είναι πως θέλει δύναμη και αγώνα.

Εγώ είμαι εμβολιασμένος. Δεν είναι κάτι εύκολο. Η απόφαση του καθενός για το τι θα κάνει με το εμβόλιο είναι προσωπική. Πάντως δεν το περνάς εύκολα. Είναι μια τεράστια μάχη που τη δίνει ο καθένας μόνος του. Εγώ ευτυχώς λόγω του εμβολίου το περνάω πολύ πιο ήπια από ότι αν δεν ήμουν εμβολιασμένος».