Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

GNTM 4: Κλάματα στην σημερινή φωτογράφιση - Εμφανίστηκαν συγγενείς των παικτών

Πολύ συγκινητικό το κλίμα

GNTM 4: Κλάματα στην σημερινή φωτογράφιση - Εμφανίστηκαν συγγενείς των παικτών
TV24 23.11.2021 22:33
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μια πολύ όμορφη έκπληξη στους παίκτες ετοίμασαν στο αποψινό (23/11) επεισόδιο του GNTM 4 οι κριτές. Συγκεκριμένα, την ώρα που φωτογραφίζονταν στην δοκιμασία αποχώρησης, εμφανίστηκαν οι γονείς τους.

Αμέσως μετά το μοίρασμα των disadvantage της δοκιμασίας, οι παίκτες ξεκίνησαν να φωτογραφίζονται, προκειμένου να πάρουν μια καλή λήψη και να συνεχίσουν στον διαγωνισμό.

Κανείς όμως δεν περίμενε πως όσο εκείνοι πόζαραν θα εμφανίζονταν ξαφνικά συγγενικά τους πρόσωπα! Φυσικά, όλοι ξέσπασαν σε κλάματα και το σοκ που έπαθαν ήταν μεγάλο!

Η έκπληξη στους παίκτες στην φωτογράφιση του GNTM 4

Γυμνοί παίκτες στον αέρα του STAR; Η παραγωγή χρειάστηκε να βάλει θολούρα στο πλάνο

Όπως έχουμε παρατηρήσει αρκετές φορές, οι παίκτες του GNTM 4 δεν δείχνουν να ντρέπονται ιδιαίτερα. Και δεν μιλάμε για την ώρα της φωτογράφισης που κάνουν τη δουλειά τους - όμως έχουν συμβεί και ακατάλληλα ευτράπελα - , αλλά όταν βρίσκονται μέσα στο σπίτι. Δεν διστάζουν να μιλήσουν άσχημα ο ένας στον άλλον ή να δείξουν τρυφερές στιγμές τους κυρίως τα ζευγάρια του παιχνιδιού.

Τις τελευταίες ωστόσο ημέρες, πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει η σχέση που έχει αναπτύξει η Κυβέλη με τον Ντίνο. Οι δυο τους έχουν απομονωθεί από τα υπόλοιπα παιδιά και περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Μάλιστα, ένα πρόσφατο πλάνο που προβλήθηκε στον αέρα του STAR από τους δυο τους να ξυπνούν στο ίδιο κρεβάτι αποδεικνύει πως έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά. Ωστόσο, το γεγονός ότι η παραγωγή έβαλε θολούρα πάνω τους, δημοσίευμα τους θέλει να είναι... γυμνοί κάτω από τα σκεπάσματα.

Παρατηρώντας όμως πιο καλά το πλάνο, θα δείτε πως δεν ήταν γυμνοί, αφού η Κυβέλη δεν είχε σηκωθεί καν από το κρεβάτι, ενώ ο Ντίνος φαινόταν μόνο από τη μέση και πάνω. Οπότε, λογικά θα υπήρχε κάποιο προϊόν πάνω στο κομοδίνο που δεν ήταν χορηγός και δεν επιτρέπεται να δείξουν την μάρκα στον αέρα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 4: Ο Καράβας μοίρασε εγκεφαλικά στο Twitter - «Αυτή την τηλεόραση θέλουμε»

GNTM 4: "Ατύχημα" για την Όλγα στο σετ - Της έφυγε το ρούχο και φωτογραφήθηκε γυμνή

TAGS
Share