GNTM 4: Στο νοσοκομείο εκτάκτως η Κυβέλη - Τι συνέβη

Δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο πλατό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4: Στο νοσοκομείο εκτάκτως η Κυβέλη - Τι συνέβη

Εκτός πλατό βρέθηκε στο αποψινό (23/11) επεισόδιο του GNTM 4 η Κυβέλη, λίγο μετά την συγκινητική δοκιμασία αποχώρησης, με την ίδια να βρίσκεται εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Μετά την ανακοίνωση των κριτών στους υπόλοιπους παίκτες, η Κυβέλη συνδέθηκε ζωντανά με το πλατό μέσα από το νοσοκομείο, έχοντας στο πλευρό τον γιατρό της.

«Η Κυβέλη δυστυχώς έπρεπε να λείπει από το πλατό σήμερα. Έπρεπε να υποβληθεί σε μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδο. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά κι η μετεγχειρητική της πορεία είναι ομαλή. Το βράδυ καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι κοντά σας για να συνεχίσει στον διαγωνισμό. Από αύριο μπορεί να υποβληθεί σε όποια δοκιμασία θέλετε.» είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός για το μοντέλο.

Εκτός του πλατό του GNTM 4 η Κυβέλη

Δύο τα ζευγάρια στο σπίτι - Η Κυβέλη έβγαλε στην φόρα τα ονόματά τους

Με το παιχνίδι Θάρρος ή Αλήθεια ξεκίνησε το αποψινό (23/11) επεισόδιο του GNTM 4, με τους παίκτες να βγάζουν όλα τα... άπλυτά τους στην φόρα, με πρώτη πρώτη την Κυβέλη!

Μια από τις ερωτήσεις περιελάμβανε για το αν υπάρχουν ζευγάρια στο σπίτι, με την Όλγα να απαντάει ναι, μιας και είναι μαζί με τον Στυλιανό, χωρίς βέβαια να έχουν παραδεχθεί στις κάμερες κάτι επίσημα (ωστόσο υπάρχουν φωτογραφίες τους σε κλαμπ της Αθήνας που ανταλλάσουν φιλιά).

Το έκανε όμως η Κυβέλη, η οποία, πέρα του ότι αναφέρθηκε στην σχέση των δύο παιδιών, αποκάλυψε πως υπάρχει ακόμα κι ένα ζευγάρι στο σπίτι και αυτό είναι η Ειρήνη και ο Ναπολέων!