Big Brother 2: Κοιμήθηκαν μαζί Νίκος και Ευδοκία

Έρχονται ολοένα και πιο κοντά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Κοιμήθηκαν μαζί Νίκος και Ευδοκία

Μπορεί να μην έχουν παραδεχθεί τα συναισθήματα τους, ωστόσο ο Νίκος και Ευδοκία έρχονται ολοένα και πιο κοντά, όπως ειδικά είδαμε στο αποψινό (23/11) επεισόδιο του Big Brother 2.

Τα δύο παιδιά από τις πρώτες κιόλας μέρες είναι αχώριστοι και πλέον όλοι στο σπίτι έχουν καταλάβει πως μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι, κάτι που τόνισε χαρακτηριστικά και η Μαίρη.

Μάλιστα, ο Νίκος και η Ευδοκία αποφάσισαν να κοιμηθούν μαζί και συγκεκριμένα μετακίνησαν τα κρεβάτια τους και τα ένωσαν δίπλα δίπλα!

Ευδοκία και Νίκος ολοένα και πιο κοντά στο Big Brother 2

Αυτό είναι το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησαν από το control room

Σάλος επικρατεί με την είδηση πως άνθρωποι της παραγωγής του Big Brother 2, διέρρευσαν όχι ένα αλλά δύο ροζ βίντεο παικτών σε άκρως ερωτικές περιπτύξεις στο μπάνιο του σπιτιού την ώρα που κατέγραφαν οι κάμερες. Εδώ λοιπόν και μερικές ώρες τα εν λόγω βίντεο κάνουν το γύρο του διαδικτύου σε αποσπάσματα.

Τα βίντεο αυτά τραβήχτηκαν από το control room και συγκεκριμένα από τα κινητά των ανθρώπων που εργάζονται πίσω από τις κάμερες, ενώ στη συνέχεια το υλικό διέρρευσε στο διαδίκτυο. Ειδικά στο twitter επικρατεί χαμός, με τους χρήστες να επιτίθονται στην παραγωγή, αναφέροντας πως δεν είχαν κανένα δικαίωμα να τα βγάλουν στη φόρα.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η κίνηση αυτή των ανθρώπων της παραγωγής δεν έχει αφήσει αδιάφορους τους ιθύνοντες του σταθμού του ΣΚΑΙ, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτό το σκάνδαλο προκειμένου να έχουν κυρώσεις. Το ζήτημα έχει ήδη πάρει τη νομική οδό.

Αυτό είναι το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησαν από το control room του Big Brother 2