Big Brother 2 - Μαίρη: «Έχουν συναισθήματα ο Νίκος και Ευδοκία, υπάρχει κάτι μεταξύ τους»

Μπορεί να μην το παραδέχονται, αλλά για όλους στο σπίτι βγάζει μάτι...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2 - Μαίρη: «Έχουν συναισθήματα ο Νίκος και Ευδοκία, υπάρχει κάτι μεταξύ τους»

Μπορεί ακόμα να μην έχουν παραδεχθεί κάτι, ωστόσο είναι ολοφάνερο πια πως ο Νίκος και η Ευδοκία τρέφουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, μιας και από τις πρώτες μέρες στο Big Brother έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Μέρα με τη μέρα οι δυο παίκτες αρχίζουν και εκφράζουν όλα όσα νιώθουν και η οικειότητα μεταξύ τους γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.

Αυτό φυσικά το έχουν καταλάβει όλοι οι συγκάτοικοί τους, με την Μαίρη σε μια συζήτηση που είχε με την Άννα, να τονίζει πως σίγουρα υπάρχει κάτι μεταξύ τους, ωστόσο θέλει να φάνει διακριτική και να μην τους ρωτήσει ευθέως.

Το σχόλιο της Μαίρης για την σχέση Νίκου - Ευδοκίας στο Big Brother

Αναβρασμός με το ροζ βίντεο - Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΚΑΪ

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται η παραγωγή του Big Brother καθώς και ο ΣΚΑΪ καθώς εδώ και λίγες ώρες έχει κυκλοφορήσει η είδηση πως διέρρευσαν δύο ροζ βίντεο παικτών του ριάλιτι που συνουσιάζονται στο μπάνιο από άτομα της παραγωγής.

Τα βίντεο αυτά τραβήχτηκαν από το control room και συγκεκριμένα από τα κινητά των ανθρώπων της παραγωγής, ενώ στη συνέχεια το υλικό διέρρευσε στο διαδίκτυο, εκθέτοντας τις προσωπικές στιγμές των παικτών.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, η άνθρωποι του σταθμού έκαναν τα πάντα προκειμένου να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτή τη διαρροή και τα κατάφεραν. Το ζήτημα έχει ήδη πάρει τη νομική οδό, ενώ την ίδια στιγμή οι χρήστες του Twitter έχουν ξεσπάσει για αυτή την δημοσιοποίηση των προσωπικών στιγμών, ενώ έχουν πάρει ξεκάθαρα το μέρος των εμπλεκόμενων παικτών.