Big Brother 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα στην ιδέα ότι Ευδοκία και Νίκος είναι ζευγάρι

Τα συναισθήματά της για τον Τακλή ολοένα και δυναμώνουν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα στην ιδέα ότι Ευδοκία και Νίκος είναι ζευγάρι

Μαζί κοιμήθηκαν ο Νίκος και Ευδοκία στο αποψινό (23/11) επεισόδιο του Big Brother 2, κάτι που έφερε ποικίλλες αντιδράσεις στους συμπαίκτες τους. Πρώτη πρώτη η Άννα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα.

Η ίδια εδώ και καιρό νιώθει αρκετά συναισθήματα για τον Νίκο, ωστόσο δεν τα έχει αποκαλύψει σε κανέναν, πόσο μάλλον σε εκείνον.

Βλέποντάς τον λοιπόν να έρχεται ολοένα και πιο κοντά με την Ευδοκία, την πληγώνει αρκετά και μάλιστα, μετά από μια συζήτηση που είχε με την Μαρία, κατά την οποία υποστήριξαν πως πιθανότατα είναι ζευγάρι, η Άννα δεν άντεξε και έκλαψε.

Τα κλάματα της Άννας στο Big Brother 2 για την Ευδοκία και τον Νίκο

Αυτό είναι το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησαν από το control room

Σάλος επικρατεί με την είδηση πως άνθρωποι της παραγωγής του Big Brother 2, διέρρευσαν όχι ένα αλλά δύο ροζ βίντεο παικτών σε άκρως ερωτικές περιπτύξεις στο μπάνιο του σπιτιού την ώρα που κατέγραφαν οι κάμερες. Εδώ λοιπόν και μερικές ώρες τα εν λόγω βίντεο κάνουν το γύρο του διαδικτύου σε αποσπάσματα.

Τα βίντεο αυτά τραβήχτηκαν από το control room και συγκεκριμένα από τα κινητά των ανθρώπων που εργάζονται πίσω από τις κάμερες, ενώ στη συνέχεια το υλικό διέρρευσε στο διαδίκτυο. Ειδικά στο twitter επικρατεί χαμός, με τους χρήστες να επιτίθονται στην παραγωγή, αναφέροντας πως δεν είχαν κανένα δικαίωμα να τα βγάλουν στη φόρα.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η κίνηση αυτή των ανθρώπων της παραγωγής δεν έχει αφήσει αδιάφορους τους ιθύνοντες του σταθμού του ΣΚΑΙ, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτό το σκάνδαλο προκειμένου να έχουν κυρώσεις. Το ζήτημα έχει ήδη πάρει τη νομική οδό.

Αυτό είναι το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησαν από το control room του Big Brother 2