The Bachelor 2: «Η στρατηγική "ξεχειλίζει" από μέσα της» - Απασφάλισε η Ιζαμπέλα για την Αθηνά

Κόλαφος η παίκτρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: «Η στρατηγική

Μια συζήτηση για την Γιώτα άνοιξαν στο αποψινό (24/11) επεισόδιο του The Bachelor 2 η Ιζαμπέλα και η Αθηνά, ωστόσο κατέληξαν να φαγώνονται μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, η Ιζαμπέλα τόνισε πως γίνεται ο Αλέξης να μην έχει καταλάβει ακόμη την υποκρισία και την διπροσωπία της Γιώτας, ωστόσο για πρώτη φορά η Αθηνά την υποστήριξε, δηλώνοντας πως όλες έχουν πέσει πάνω τους και πως πλέον αντιδράει έτσι από πίεση.

Τότε η Ιζαμπέλα εκνευρίστηκε και κατηγόρησε την Αθηνά πως συνεχώς αλλάζει στρατόπεδα και πως παίζει συνεχώς με στρατηγική, ενώ λίγο νωρίτερα η δεύτερη "θρηνούσε" για την αποχώρηση της Ιωάννας.

Τα "καρφιά" της Ιζαμπέλας για την Αθηνά στο The Bachelor 2

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Βίντεο με τον Αλέξη Παππά από την πισίνα της βίλας

Κι ενώ ο τελικός πλησιάζει - δείτε εδώ την ημερομηνία - μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν οι εικόνες που έφτασαν στον τηλεθεατή κατά τη διάρκεια προβολής ενός εκ των νέων επεισοδίων του «The Bachelor».

Μπορεί το συγκεκριμένο ριάλιτι να έχει συνηθίσει το κοινό σε σκηνές… απείρου κάλλους, ωστόσο το επεισόδιο της Πέμπτης, απέσπασε φαρμακερά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου – και όχι άδικα.

Τι είδαμε;

Οι παίκτριες φόρεσαν τα μαγιό τους και επιδόθηκαν σε θαλάσσια σπορ, με τον κάμερα μαν να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στα «κλικς» που έμελλε να σχολιαστούν όσο ελάχιστα.

Η εικόνα, άλλωστε, μιλά από μόνη της…