Big Brother 2 - highlights 24/11: Ένταση πριν την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση - Αυτοί είναι

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 24/11: Ένταση πριν την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση - Αυτοί είναι

Χθες ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για την ανάδειξη των υποψηφίων που θα "πέσουν" στα χέρια των τηλεθεατών με σκοπό να διώξουν αυτόν που δεν συμπαθούν. Πριν αυτό όμως, στο σπίτι του Big Brother 2 είχαμε εντάσεις.

Τα 24/11 highlights του Big Brother 2

Απίστευτη ένταση μεταξύ Ευδοκίας και Άννας

Ήδη από το (23/11) επεισόδιο, η Άννα τα είχε μαζεμένα με την Ευδοκία, καθώς η πρώτη τρέφει συναισθήματα για τον Νίκο, ο οποίος όμως φαίνεται πως θέλει την δεύτερη.

Βέβαια, η Άννα δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν τα όλα όσα νιώθει για εκείνον, με αποτέλεσμα να τα μαζεύει μέσα της και να είναι έτοιμη να... κάνει το μπαμ.

Στο αποψινό (25/11) επεισόδιο έγινε η αρχή και εξαιτίας μιας διαφωνίας που είχαν αναφορικά με την yoga, δημιουργήθηκε μια τεράστια ένταση μεταξύ της Άννας και της Ευδοκίας.

Ευδοκία για Νίκο: "Άμα είναι να κάνω εγώ συνέχεια την κίνηση δεν μου αρέσει"

Η σχέση της Ευδοκίας και του Νίκου απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από το φιλικό και πάει προς το ερωτικό, ειδικά μετά την ένωση των κρεβατιών τους.

Οι δυο τους φαίνεται πως τρέφουν αρκετά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, ωστόσο δυσκολεύονται να τα μοιραστούν μεταξύ τους, ειδικά ο Νίκος.

Μάλιστα, η Ευδοκία δήλωσε στο δωμάτιο του Μεγάλου Αδερφού πως νιώθει πως ο Νίκος απομακρύνεται και πως μόνο εκείνη κάνει κινήσεις προς το μέρος του.

Μεταξύ άλλων, τόνισε πως περνάει και... ερωτική απογοήτευση!

"Την Ευδοκία την νοιάζει μόνο η νίκη στο παιχνίδι" - "Κόλαφος" η Μαρία

Τα "καρφιά" της προς την Ευδοκία έριξε η Μαρία, μια παίκτρια που πάντα λέει όλα έξω από τα δόντια.

Η ίδια λοιπόν σε μια συζήτηση που είχε με την Μαίρη, τόνισε πως η Ευδοκία είναι από τις παίκτριες που παίζει αρκετά στρατηγικά και πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να νικήσει το παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων, οι δυο γυναίκες αναφέρθηκαν και στον τρόπο που η Ευδοκία ψηφίζει για τους υποψήφιους προς αποχώρηση ενώ την ίδια στιγμή η Μαρία αποκάλυψε πως προκειμένου η Ευδοκία να σώσει τον εαυτό της, δεν θα την νοιάξει ούτε η Μαίρη που είναι αρκετά φίλη της, ούτε ο Νίκος, με τον οποίο πιθανότατα είναι ζευγάρι.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στην ανοιχτή ψηφοφορία πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για πολλοστή φορά αναδείχθηκε η Μαίρη Βαρσάμη. Στην χθεσινή κλειστή ψηφοφορία, οι παίκτες αποφάσισαν ότι μαζί της θα διεκδικήσουν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού στο live της Παρασκευής, η Ευδοκία Τσαγκλή, η Άννα Ελευθερίου, η Ανχελίτα κι ο Νίκος Τακλής.