Big Brother 2 - highlights 23/11: Το ζεύγος Νίκος - Ευδοκία και η ζήλια της Άννα

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 23/11: Το ζεύγος Νίκος - Ευδοκία και η ζήλια της Άννα

Πολλές ζήλιες είχαμε στο χθεσινό 23/11 επεισόδιο του Big Brother 2, καθώς η Άννα ξέσπασε σε κλάματα όταν κατάλαβε πως Νίκος και Ευδοκία έχουν έρθει ιδιαίτερα κοντά.

Τα 23/11 highlights του Big Brother 2

Κοιμήθηκαν μαζί Νίκος και Ευδοκία

Μπορεί να μην έχουν παραδεχθεί τα συναισθήματα τους, ωστόσο ο Νίκος και Ευδοκία έρχονται ολοένα και πιο κοντά, όπως ειδικά είδαμε στο (23/11) επεισόδιο.

Τα δύο παιδιά από τις πρώτες κιόλας μέρες είναι αχώριστοι και πλέον όλοι στο σπίτι έχουν καταλάβει πως μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι, κάτι που τόνισε χαρακτηριστικά και η Μαίρη.

Μάλιστα, ο Νίκος και η Ευδοκία αποφάσισαν να κοιμηθούν μαζί και συγκεκριμένα μετακίνησαν τα κρεβάτια τους και τα ένωσαν δίπλα δίπλα!

Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα στην ιδέα ότι Ευδοκία και Νίκος είναι ζευγάρι

Μαζί κοιμήθηκαν ο Νίκος και Ευδοκία, κάτι που έφερε ποικίλες αντιδράσεις στους συμπαίκτες τους. Πρώτη πρώτη η Άννα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα.

Η ίδια εδώ και καιρό νιώθει αρκετά συναισθήματα για τον Νίκο, ωστόσο δεν τα έχει αποκαλύψει σε κανέναν, πόσο μάλλον σε εκείνον.

Βλέποντάς τον λοιπόν να έρχεται ολοένα και πιο κοντά με την Ευδοκία, την πληγώνει αρκετά και μάλιστα, μετά από μια συζήτηση που είχε με την Μαρία, κατά την οποία υποστήριξαν πως πιθανότατα είναι ζευγάρι, η Άννα δεν άντεξε και έκλαψε.

"Δε με καταλαβαίνετε, είχα δίκιο που δεν σας μίλησα" - Χαμός μεταξύ Άννας και Μαίρης

Αρκετά συναισθήματα τρέφει η Άννα για τον Νίκο, από τις πρώτες μέρες της άφιξης της στο σπίτι, ωστόσο δεν τα έχει αποκαλύψει σε κανέναν και κυρίως σε εκείνον.

Παρόλα αυτά, τα συναισθήματα αυτά φαίνεται πως δεν έχουν ανταπόκριση, μιας και ο Νίκος έρχεται κάθε μέρα ολοένα και πιο κοντά με την Ευδοκία. Μάλιστα, οι δυο τους αποφάσισαν να κοιμηθούν και μαζί, κάτι που την πλήγωσε αρκετά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.

Όταν η Μαίρη και η Μαρία την ρώτησαν τι συμβαίνει, εκείνη δεν θέλησε να μοιραστεί μαζί τους τίποτα. Ωστόσο, μετά από μερικά γεγονότα, η Μαίρη "έκρινε" την Άννα, με την δεύτερη να ξεσπά εναντίον της και να τονίζει πως δεν την καταλαβαίνει και πως έχει δίκιο που δεν της λέει τίποτα.