Big Brother 2: "Στάζει μέλι" ο Νίκος - "Μου αρέσει πολύ η Ευδοκία"

"Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2:

Τον Νίκο φώναξαν οι παρουσιαστές στο αποψινό Big Brother Live προκειμένου φυσικά να τον ρωτήσουν για την Ευδοκία αλλά και την μεταξύ τους σχέση, μιας και τα τετ α τετ τους αυτήν την εβδομάδα ήταν πολλά.

Όταν λοιπόν το θέμα έφτασε στην Ευδοκία, ο Νίκος βρισκόταν σε μια άκρως αποκαλυπτική διάθεση μιας και είπε δημόσια πως είναι πολύ ευτυχισμένος με την Ευδοκία, πως του αρέσε πολύ, πως νιώθει πολύ τυχερός που την έχει και πως δεν ξέρει τι να κάνει άμα τυχόν αποχωρήσει απόψε.

Οι δηλώσεις του Νίκου για την Ευδοκία στο Big Brother 2

Ξέσπασε σε κλάματα η Ανχελίτα - Η ερώτηση της Σύλιας που την "λύγισε"

Ένα ακόμη Big Brother Live ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής (26/11), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μια από τους καλεσμένους ήταν και η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού, Σύλια.

Όταν οι παρουσιαστές φώναξαν την Ανχελίτα στο δωμάτιο προκειμένου να μιλήσουν, η Σύλια μεταξύ άλλων θέλησε να της κάνει μια ερώτηση.

Συγκεκριμένα, ήθελε να μάθει πως νιώθει που έχουν φύγει τόσα άτομα από την παρεά του και πως είναι να είναι το δωμάτιο τους άδειο. Εκείνη τη στιγμή η Ανχελίτα λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα από την συγκίνηση, μιας και έχει δεθεί συναισθηματικά τόσο με τα παιδιά όσο και με το σπίτι.