Big Brother 2: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Λίγο μετά την εξομολόγηση του Νίκου για την Ευδοκία αλλά και τα κλάματα της Ανχελίτα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε τον παίκτη που αποχωρεί από το Big Brother 2.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας ήταν η Ευδοκία, ο Νίκος, η Άννα και η Ανχελίτα όπου φυσικά και οι τέσσερις ήταν αρκετά αγχωμένοι.

Τελικά, η παίκτρια που αποχωρεί οριστικά από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού είναι η Άννα Ελευθερίου.

Η αποχώρηση από το Big Brother 2

Λίγα λόγια για την Άννα Ελευθερίου που αποχώρηση από το Big Brother 2

Η Άννα Ελευθερίου είναι από την Κύπρο και έχει σπουδάσει στο Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης άλλα και δημοσιογραφία. Στον ερωτά δηλώνει έτοιμη να ζήσει τον κεραυνοβόλο ερωτά από έναν άνδρα ευγενικό δοτικό και με χιούμορ.Προτερήματα: Καλόκαρδη, Ευχάριστη. Μειονεκτήματα: Ανυπόμονη.

Η Άννα Ελευθερίου δηλώνει έτοιμη να ζήσει τον κεραυνοβόλο έρωτα. Είναι ζηλιάρα, ρομαντική και δεν συγχωρεί την απιστία. Στην Άννα αρέσει ο χορός.Η 36χρονη γοητευτική Κύπρια γεννήθηκε κοντά στην Αγία Νάπα. Δραστηριοποιείται στα ΜΜΕ αλλά και στα social media. Έχει εργαστεί ως ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια στην τηλεόραση ενώ είναι επιτυχημένη youtuber. Μπορεί να φαίνεται γατούλα όμως εάν κάποιος προσβάλλει την αξιοπρέπειά της γίνεται… τίγρης!