GNTM 4: "Κατέρρευσε" ο Στυλιανός στην δοκιμασία αποχώρησης

Δείτε την underwater φωτογράφιση του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4:

Το GNTM 4 ξεκίνησε για άλλη μια φορά μέσα από την συχνότητα του STAR και όπως ήταν αναμενόμενο οι εξελίξεις για άλλη μια φορά ήταν άκρως καταιγιστικές. Όπως είδαμε η Κυβέλη δεν "κρατήθηκε" καθώς σχολίασε την στάση της Ειρήνης μετά από το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει.

Η σημερινή δοκιμασία αποχώρησης ήταν άκρως ιδιαίτερη αφού τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να διαγωνιστούν κάτω από το νερό. Ουσιαστικά η φωτογράφιση συνέβη μέσα στην πισίνα, όπου τα μοντέλα κάτω από το νερό έπρεπε να ποζάρουν μαζί με ένα άγαλμα.

Μάλιστα, ο πρώτος διαγωνιζόμενος ο οποίος έπρεπε να κάνει την αρχή ήταν ο Στυλιανός ο οποίος από τα πρώτα δευτερόλεπτα φάνηκε αρκετά σίγουρος. Ωστόσο, στην συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν δραστικά μιας και μόλις τελείωσε το set ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος.

Δυσαρεστημένος ο Στυλιανός στο set του GNTM 4

Όλγα και Στυλιανός παραδέχθηκαν πως είναι ζευγάρι - Τα τρυφερά φιλιά τους on camera

Μπορεί να έβγαζε μάτι τόσο καιρό, ωστόσο η Όλγα και ο Στυλιανός δεν είχαν παραδεχθεί στις κάμερες του GNTM 4 πως είναι ζευγάρι, μέχρι σήμερα!

Με αφορμή το Θάρρος ή Αλήθεια που έπαιξαν στο αποψινό (23/11) επεισόδιο αλλά και την ερώτηση που αφορούσε το αν υπάρχουν ζευγάρια στο σπίτι, τα δύο παιδιά επιβεβαιώσαν την σχέση τους και μάλιστα δεν δίστασαν να ανταλλάξουν και μερικά τρυφερά φιλιά στην κάμερα.

Βέβαια, η Κυβέλη αποκάλυψε πως υπάρχει ακόμα ένα ζευγάρι στο σπίτι, που σίγουρα δεν το περιμέναμε! Δείτε εδώ ποιοι είναι!