GNTM 4: Ξέσπασαν σε κλάματα μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης

Δεν την γλίτωσε για τρίτη φορά κι αποχώρησε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Ξέσπασαν σε κλάματα μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης

Το νέο επεισόδιο της Δευτέρας 29/11 τα είχε όλα στο GNTM 4 μιας και τα επίδοξα μοντέλα βρέθηκαν αντιμέτωπα για άλλη μια φορά με μια νέα δοκιμασία αποχώρησης. Μάλιστα, όσο περνάει ο καιρός ο ανταγωνισμός ολοένα και μεγαλώνει.

Έτσι, τα μοντέλα οδηγήθηκαν σε ένα κτήμα και αντίκρισαν ότι το σετ είχε τοποθετηθεί κάτω από το νερό. Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας όλα τα αγόρια και τα κορίτσια βρέθηκαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι στην κριτική επιτροπή για να κρίνουν τις φωτογραφίες τους.

Μόνο ένα μοντέλο δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις από την κριτική επιτροπή με την απόδοσή του με αποτέλεσμα να φύγει από το show. Ο λόγος για τον Στυλιανό όπου είδε τόσο άδοξα την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας.

Η αποχώρηση του Στυλιανού από το GNTM 4

Λίγα λόγια για τον Στυλιανό Φλωρίδη

Ο Στυλιανός είναι 29 ετών, έρχεται από τη Λεμεσό και είναι επαγγελματίας μοντέλο. Το portfolio του είναι γεμάτο συνεργασίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Αγγλία και Κίνα. Στο GNTM 4 έρχεται για να πετύχει το μεγάλο του όνειρο: να γίνει το πρόσωπο μιας μεγάλης καμπάνιας μόδας διεθνούς εμβέλειας.

Η εμπειρία του θεωρεί πως θα τον βοηθήσει μεν αλλά μέχρι ενός σημείου, καθώς τα ανατρεπτικά concepts του GNTM 4 αποτελούν για αυτόν νέα πρόκληση. Άλλωστε, το μήνυμα, που επιθυμεί να στείλει προς πάσα κατεύθυνση, είναι πως γι’αυτόν τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Τα δύο στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν είναι η τελειομανία και το καυστικό του χιούμορ. Βρίσκει βαρετό το να είναι σοβαρός και το μόνο που θα τον κάνει να χάσει το χαμόγελο του είναι η αδικία και η έλλειψη σεβασμού.

Μότο: “Stay foolish to stay sane”

GNTM 4 Στυλιανός Φλωρίδης