Elif: Σε απόγνωση η Μελέκ - Σοβαρό τροχαίο για την Ελίφ

Οι σημερινές 3/12 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Σε απόγνωση η Μελέκ - Σοβαρό τροχαίο για την Ελίφ

Πολύ δύσκολες ώρες θα περάσει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Μελέκ καθώς θα μάθει πως η κόρη της, Ελίφ βρίσκεται στο νοσοκομείο έπειτα από σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Τραγικές στιγμές ωστόσο ζει και η Ματσιντέ.

Οι 3/12 εξελίξεις στην σειρά του STAR, Elif

Ο Κερέμ και η Ασλί περιμένουν τους καλεσμένους τους στο εστιατόριο. Η πτήση των καλεσμένων τους όμως έχει καθυστέρηση. ΄Έτσι, ο Κερέμ και η Ασλί απολαμβάνουν μόνοι ένα υπέροχο γεύμα. Η Λεμάν κρύβει από τον Σαφάκ την επιστολή που έχει έρθει με την αίτησή του αλλά εκείνος τυχαία τη βρίσκει στα σκουπίδια.

Η Ελίφ ξεχνάει το κασκόλ της στον κινηματογράφο και η Μελέκ επιστρέφει για να το πάρει. Η Ελίφ περιμένει τη μητέρα της και βλέπει έναν άντρα που πουλάει μπαλόνια. Περνάει τον δρόμο χωρίς να προσέξει και τη χτυπάει ο Μαχίρ με το αυτοκίνητό του.

Όταν επιστρέφει η Μελέκ μαθαίνει πως έγινε το ατύχημα και πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο για να βρει την Ελίφ και τον οδηγό, που τη χτύπησε.

Ο Τουφάν και ο Εμιρχάν τρώνε μαζί και όταν ο μικρός αναφέρει το όνομα του Σαφάκ, ο Τουφάν του λέει πως ο Σαφάκ θα φύγει. Ο Εμιρχάν νιώθει μεγάλη λύπη και φεύγει. Ο Τουφάν προσπαθεί να τον πιάσει.

Η απαγωγή της Μελέκ μετά το τροχαίο

Η Ελίφ και η Ασλί συνειδητοποιούν πως κάτι άσχημο συμβαίνει στη Μελέκ όταν δεν επιστρέφει σπίτι και την αναζητούν αλλά αντιμετωπίζουν πολλά εμπόδια στην προσπάθειά τους.

Κλειδωμένη σε μια αποθήκη, η Μελέκ έρχεται αντιμέτωπη με έναν από τους χειρότερους φόβους της, να είναι χώρια από την κόρη της. Την έχουν απαγάγει δύο άντρες, ο Ντογκάν και ο Ρεσίτ, τους οποίους έχει προσλάβει η Ράνα.

Ο Μαχίρ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Μελέκ και την Ελίφ και στέλνει ένα μήνυμα στο κινητό της Μελέκ, χωρίς να φαντάζεται την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο Ακίν και η Μπιρτσέ βρίσκονται κλειδωμένοι στο γραφείο του φωτοτυπικού και είναι αναγκασμένοι να περάσουν εκεί το βράδυ τους. Η κατάσταση της Ματσιντέ χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Ο Μαχίρ ανησυχεί για τη Μελέκ. Η Κιγιμέτ περιμένει σιωπηλά τη μέρα που θα πάρει την εκδίκησή της.