The Bachelor 2: Έμειναν με το στόμα "ανοιχτό" η Γιώτα και η Άννα με την έκπληξη του Αλέξη Παππά

Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: Έμειναν με το στόμα

Στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2 ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε να πάρει στο ομαδικό ραντεβού την Γιώτα και την Άννα προκειμένου να περάσει παραπάνω χρόνο μαζί τους καθώς φτάνουν στην τελική ευθεία.

Μάλιστα, ο Bachelor μαζί με τα κορίτσια του επισκέφτηκαν το μουσείο των ψευδαισθήσεων και όπως ήταν αναμενόμενο πέρασαν ευχάριστα. Βέβαια, ο Αλέξης Παππάς έχει δείξει πως του αρέσει να κάνει εκπλήξεις, όπως είδαμε και στο προηγούμενο επεισόδιο.

Ωστόσο, πριν από λίγο η έκπληξη που άφησε με το στόμα "ανοιχτό" τα κορίτσια ήταν πως στον χώρο όπου ήταν οι τρεις τους εισέβαλαν οι κολλητές φίλες των κοριτσιών.

Η έκπληξη των κοριτσιών στο The Bachelor 2

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής: Αυτή είναι τελικά η νικήτρια του Bachelor 2;

Στο Vanda's blog του Youweekly.gr εδώ και αρκετό καιρό σας έχουμε αποκαλύψει ποια είναι τα ονόματα των κοριτσιών του The bachelor 2 που φτάνουν στην τελική τριάδα (δείτε τα εδώ) και βρίσκονται μια ανάσα από την καρδιά του Αλέξη Παππά οπότε... καλό είναι να μιλάμε ανοιχτά από εδώ και πέρα!

Η Άννα, η Γιώτα και η Αθηνά New York είναι οι τρεις κοπέλες που κατάφερε να ξεχωρίσει ο εργένης και οι τέσσερις τους βρίσκονται ήδη στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης όπου αύριο, Παρασκευή 12/11 ξεκινούν και τα γυρίσματα του μεγάλου τελικού!

Το Youweekly.gr επειδή είναι χιλιόμετρα μπροστά κάθε φορά στην ενημέρωση, σας έχει αποκαλύψει επίσης ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια (δείτε εδώ φωτογραφία που βρίσκεται στην αγκαλιά του Αλέξη Παππά) ΑΛΛΆ... πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο πως υπάρχει ανατροπή σε αυτό που όλοι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν πως η κοπέλα που κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον και τελικώς την καρδιά του Αλέξη Παππά είναι όχι η Άννα που ξέραμε μέχρι τώρα αλλά η Αθηνά New York!

Σαν Youweekly.gr δεν θέλουμε να πάρουμε ακόμα θέση μέχρι να είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε 100% την συγκεκριμένη είδηση! Ωστόσο, δεν μπορούσαμε να μην σας μεταφέρουμε τις πληροφορίες αυτές...

Νικήτρια Bachelor 2

Αναμένεται, θα επανέλθουμε!