Φάρμα 2: Επική στιγμή για τον Σταμάτη Γαρδέλη - Μιλούσε με τα ζώα για να νιώσουν "άνετα" μαζί του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Επική στιγμή για τον Σταμάτη Γαρδέλη - Μιλούσε με τα ζώα για να νιώσουν

Πριν λίγο έκανε πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 η «Φάρμα» όπου είδαμε τον Σάκη Τανιμανίδη να "ξεναγεί" τους τηλεθεατές στο νέο μέρος όπου οι 18 παίκτες θα ξεκινήσουν το "ταξίδι" τους με κύριο στόχο την νίκη των 10.000 ευρώ.

Ωστόσο, οι συγκυρίες αυτή τη φορά αναμένεται να είναι αρκετά πιο δύσκολες σε σχέση με τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι καθώς οι παίκτες θα πρέπει να εξασφαλίσουν μόνοι τους την τροφή τους αλλά και να φροντίζουν τα ζώα και το περιβόλι τους.

Βέβαια, ένας παίκτης ο οποίος "κέντρισε" τα βλέμματα από τα πρώτα κιόλας λεπτά από την έναρξη της πρεμιέρας ήταν ο Σταμάτης Γαρδέλης ο οποίος προτίμησε να πάει κοντά στα ζώα και να τα… γνωρίσει λίγο καλύτερα.

Η επική στιγμή ήρθε όταν πλησίασε στα ζώα και άρχισε να τους μιλάει αλλά και να τα χαϊδεύει προκειμένου να νιώσουν οικία μαζί του.

Η επική στιγμή του Σταμάτη Γαρδέλη στη Φάρμα 2

«Η Φάρμα παίζεται αλλιώς φέτος, δεν είναι αυτό που φαίνεται»

Λίγο πριν την έναρξη της Φάρμας όπου θα προβάλλεται από την συχνότητα του ΑΝΤ1 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Σταμάτης Γαρδέλης αποφάσισε να πάει στον κινηματογράφο.

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε επίσης εκεί προκειμένου να τον ρωτήσουν τι έχει συμβεί με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι. -Δείτε εδώ τους νέους παίκτες.

«Στη Φάρμα είμαι. Η Φάρμα παίζεται αλλιώς φέτος, έχουν μπει καινούργια δεδομένα. Να δείτε Φάρμα, είναι… φαρμακείο στη ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε. Η Φάρμα δεν είναι αυτό που φαίνεται, είναι κάτι περισσότερο, είναι αυτό που συμβαίνει και τώρα.

«Δεν μπορώ να σας πω αν θα με δείτε στη Φάρμα, υπάρχουν και ρήτρες. Περνάμε υπέροχα στη Φάρμα. Είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι. Θα το δείτε και θα με δικαιώσετε».