Φάρμα 2: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε παίκτρια - Τι συνέβη;

«Εκνευρίζομαι, γιατί δε θέλω να χάσω τον αγώνα ασυλίας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε παίκτρια - Τι συνέβη;

Μετά από τα πρώτα λόγια του Σάκη Τανιμανίδη στην μεγάλη πρεμιέρα της «Φάρμας» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, ένα απρόσμενο επεισόδιο στο ριάλιτι άφησε άναυδους τους υπόλοιπους παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, η Σάσα Μπάστα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το αγρόκτημα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο λόγος διότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με το μάτι της. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στους υπόλοιπους παίκτες πως: «Πρέπει να φύγω και να πάω στο νοσοκομείο. Θεωρούν ότι το μάτι μου, πρέπει να το δει γιατρός στο νοσοκομείο.

Εκνευρίζομαι, γιατί δε θέλω να χάσω τον αγώνα ασυλίας. Το ματάκι μου δεν είναι πολύ καλά. Έχει κάτι σαν μπαλάκι με πύον. Σήμερα όπως έκανα την κίνηση, που του έβαζα κρεμούλα, το ανοίγω και βλέπω μια μπάλα μπροστά στο μάτι μου».

Η μεταφορά της Σάσα Μπάστα στο νοσοκομείο

«Επειδή είμαι αρρωστοφοβική πήγα στο νοσοκομείο κι έκανα...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Σάσα Μπάστα η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κόλλησε κορωνοϊό (Δείτε εδώ τα χθεσινά κρούσματα) αλλά και πως όλο αυτό την οδήγησε σε κρίσεις πανικού ενώ δεν είχε συμπτώματα.

Μεταξύ άλλων η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Όταν πέρασα κορωνοϊό νόμιζα ότι όλο αυτό που πέρασα με την κρίση πανικού ήταν επί δέκα και δεν έλεγε με τίποτα να ηρεμήσει. Τελικά ήταν κρίση πανικού…

Μας πήγε λίγο ντόμινο, εγώ, η κολλητή, ο μπαμπάς, η μαμά , τα αδέρφια. Ευτυχώς οι δικοί μου είχαν εμβολιαστεί. Ήμουν με μάσκα και γάντια.

Επειδή είμαι αρρωστοφοβική πήγα στο νοσοκομείο κι έκανα ακτινογραφίες να δω μήπως έχω πρόβλημα. Ευτυχώς δεν είχα συμπτώματα και πέρασε δόξα τω Θεώ έτσι. Θα ήμουν η πρώτη που θα είχα εμβολιαστεί στην ηλικία των 30 και πέντε μέρες πριν κόλλησα».