J2US: Απαστράπτουσα η Μαρίνα Πατούλη στη σκηνή - Θα παραμείνει στο show;

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Απαστράπτουσα η Μαρίνα Πατούλη στη σκηνή - Θα παραμείνει στο show;

Μετά από μια αρκετά δύσκολη εβδομάδα για την Μαρίνα Πατούλη η οποία ανακοίνωσε δημόσια πως πρόκειται να αποχωρήσει οικειοθελώς από το μουσικό show του J2US όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA.

Ωστόσο, η ίδια το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε για μια τελευταία φορά στο πλευρό του Στέλιου Διονυσίου. Μάλιστα, τόσο ο Νίκος Κοκλώνης όσο και οι κριτές δεν δίστασαν να τονίσουν το πόσο πολύ θέλουν την Μαρίνα Πατούλη να παραμείνει στο J2US.

Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στο J2US

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Περνάω πολύ όμορφα και αυτόν τον αγαπημένο τον Νίκο δεν μπορώ να του χαλάσω χατίρι λέτε να μείνω στο J2US; Αυτό μου θυμίζει μια ελληνική ταινία… Να μπω ή να βγω».

«Δε μίλησα με τη Δέσποινα Βανδή, φαντάζομαι ότι φρίκαρε με...»

Η Μαρίνα Πατούλη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» καθώς αναφέρθηκε για την Δέσποινα Βανδή αλλά και τον Θάνο Πετρέλη για τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στο Just the two of us.

«Δέχτηκα απεριόριστα μηνύματα αγάπης, όταν έχεις δίπλα σου τον Στέλιο Διονυσίου νιώθεις σιγουριά. Δεν ήταν δική μου επιλογή, δεν ήθελα να τραγουδήσω με τίποτα αυτό το τραγούδι, ακόμη το σκέφτομαι σαν εφιάλτη.

Θα είναι το τελευταίο μου live, θέλω να είμαι συνεπής στην δέσμευση μου. Δεν μίλησα με τη Δέσποινα Βανδή, φαντάζομαι ότι με αυτό που άκουσε και είδε φρίκαρε. Δεν έχω κάτι με τη Δέσποινα Βανδή, έχει έναν ρόλο που πρέπει να επιτελεί, να κρίνει τα λάθη.

Είχα προτείνει άλλα τραγούδια στον Θάνο και δεν έγιναν αποδεκτά. Δεν ξέρω γιατί ο Θάνος επέλεξε αυτό το τραγούδι, θεωρώ ότι ήθελε να κάνει μια πολύ όμορφη έξοδο με το χειροκρότημα».