DWTS: "Μαγνήτισε" με την εμφάνισή της η Βίκυ Καγιά στην έναρξη του χορευτικού show

Άκρως εντυπωσιακή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
DWTS:

Το βράδυ της Κυριακής 5/12 ξεκίνησε πριν από λίγο το live του «Dancing with the stars» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά μαζί με τον Λάμπρο Φισφή είπαν για άλλη μια φορά την πρώτη "καλησπέρα" τόσο στους διαγωνιζόμενους όσο και στους τηλεθεατές.

Ωστόσο, η άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά "κέντρισε" για άλλη μια φορά τα βλέμματα μιας και το ρούχο της ίδιας κατάφερε να κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα μακρύ χρυσό φόρεμα και ένα απαλό μακιγιάζ.

Η έναρξη του DWTS με την Καγιά και τον Φισφή

H φήμη έγινε πραγματικότητα για το DWTS - Η ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά στην κάμερα

Μπορεί πρόσφατα να βγήκαν φήμες πως το DWTS αλλάζει ημέρα προβολής, ωστόσο το STAR τις διέψευσε μέσα σε λίγες ώρες λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό λόγω των διαγωνιζόμενων που έχουν φτιάξει το πρόγραμμα τους και δεν μπορούν να το αλλάξουν. Όπως φαίνεται όμως, τελικά... τα κατάφεραν και όπως ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά, θα έχουμε αλλαγές από τις 17 Δεκέμβρη.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, ανακοίνωσε πως το show χορού αλλάζει ημέρα προβολής και από τα μέσα του επόμενου μήνα θα βγαίνει στον αέρα κάθε Παρασκευή.

«Από 17 Δεκεμβρίου το Dancing μεταφέρεται κάθε Παρασκευή και θα αλλάξουμε μαζί την χρονιά! Live, ναι. Πιστεύω πως θα είμαστε μαζί και παραμονή Χριστουγέννων και παραμονή Πρωτοχρονιάς. Σίγουρα θα έρθει και η οικογένεια μου, θα την έχω μαζί όλη την μέρα εκείνη μέχρι να έρθει η ώρα να πάνε για ύπνο» τόνισε με ενθουσιασμό.

«Είναι πάρα πολύ ωραία αλλαγή, είναι ωραίο να κάνουμε γιορτές μαζί με τον κόσμο και είναι ωραίο ο πιο γιορτινός Γενάρης να αλλάξει κάτι. Εμένα μου αρέσει, δεν έχω πρόβλημα! Είναι και πιο βολική μέρα η Παρασκευή γιατί τα παιδιά δεν έχουν σχολείο το Σάββατο».