DWTS: Εντυπωσίασε τους πάντες με την εμφάνισή της η Βίκυ Καγιά στην έναρξη του show

Άκρως εντυπωσιακή η εμφάνισή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
DWTS: Εντυπωσίασε τους πάντες με την εμφάνισή της η Βίκυ Καγιά στην έναρξη του show

Άλλο ένα live του Dancing with the stars ξεκίνησε πριν από λίγο μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά κατάφεραν να "μαγέψουν" τους τηλεθεατές καθώς οι επαγγελματίες χορευτές έκαναν την έναρξη με μια άκρως εντυπωσιακή χορογραφία με το τραγούδι «Earned it» από τον The Weekend.

Μάλιστα, η εμφάνιση της Βίκυς Καγιά ήταν, για ακόμα μια φορά, ήταν λαμπερή με το ρούχο της ίδιας να κλέβει τις εντυπώσεις. Η Βίκυ, ως γνωστή fashion expert, δεν θα μπορούσε να φορέσει κάτι λιγότερο στιλάτο.

Στο σημερινό 6ο live του σόου επέλεξε μια ολόσωμη φόρμα με διαφάνειες και ήταν άκρως αποκαλυπτική, με τα καλλίγραμμα πόδια της να διαγράφονται μέσα στο ρούχο. Δίπλα της φυσικά, ο Λάμπρος Φισφής. Να τονίσουμε πως την άλλη εβδομάδα θα "εισβάλλει" γνωστός παρουσιαστής.

Η έναρξη του DWTS

Αποκαλύφθηκε το ζευγάρι στο DWTS - Ο λόγος για τους...

Εδώ και μερικές εβδομάδες το DWTS έχει επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και έχει κάνει τις Κυριακές μας ακόμα πιο διασκεδαστικές (Δείτε εδώ τα highlights του προηγούμενου επεισοδίου). Πολλοί είναι οι συμμετέχοντες οι οποίοι μας έχουν εντυπωσίασει με τις χορευτικές τους ικανότητες ενώ ανάμεσά τους μάλιστα υπάρχει κι ένα ζευγάρι.

Ο λόγος για τον Τηλέμαχο Φάτση, τον παρτενέρ της Βικτόρια Χίλσοπ και την Ελισάβετ Μαντάνη, την παρτενέρ του Έντουαρντ Στεργίου. Οι δυο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν πριν το DWTS και η σχέση τους πολλά χρόνια σχέσης.

Μάλιστα, είναι ζευγάρι και στον χορό ενώ έχουν και διεθνείς διακρίσεις.

Φωτογραφίες του Τηλέμαχου και της Ελισάβετ από το DWTS