Φάρμα 2: Οι πρώτες δηλώσεις της Σάσας Μπάστα από το νοσοκομείο

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: Οι πρώτες δηλώσεις της Σάσας Μπάστα από το νοσοκομείο

Μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, είδαμε στη μεγάλη πρεμιέρα της «Φάρμας» την Σάσα Μπάστα να μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς προέκυψε ένα θέμα με το το μάτι της, με αποτέλεσμα να την ενοχλεί αρκετά.

Έτσι, η ίδια το βράδυ της Κυριακής η τραγουδίστρια επέστρεψε στη φάρμα, αφού το χαλάζιο που έβγαλα στο μάτι της υποχώρησε παρόλο που δεν κατάφερε να είναι στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Οι πρώτες δηλώσεις της Σάσας Μπάστα στην Φάρμα

«Οι γιατροί μου έδωσαν γυαλάκια. Δεν ήθελα με τίποτα να σταματήσω να βοηθώ την ομάδα μου. Μου έφυγε ένα βάρος, αφού όλα πήγαν καλά και όλα θα είναι τέλεια».

«Επειδή είμαι αρρωστοφοβική πήγα στο νοσοκομείο κι έκανα...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Σάσα Μπάστα η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι κόλλησε κορωνοϊό (Δείτε εδώ τα χθεσινά κρούσματα) αλλά και πως όλο αυτό την οδήγησε σε κρίσεις πανικού ενώ δεν είχε συμπτώματα.

Μεταξύ άλλων η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Όταν πέρασα κορωνοϊό νόμιζα ότι όλο αυτό που πέρασα με την κρίση πανικού ήταν επί δέκα και δεν έλεγε με τίποτα να ηρεμήσει. Τελικά ήταν κρίση πανικού…

Μας πήγε λίγο ντόμινο, εγώ, η κολλητή, ο μπαμπάς, η μαμά , τα αδέρφια. Ευτυχώς οι δικοί μου είχαν εμβολιαστεί. Ήμουν με μάσκα και γάντια.

Επειδή είμαι αρρωστοφοβική πήγα στο νοσοκομείο κι έκανα ακτινογραφίες να δω μήπως έχω πρόβλημα. Ευτυχώς δεν είχα συμπτώματα και πέρασε δόξα τω Θεώ έτσι. Θα ήμουν η πρώτη που θα είχα εμβολιαστεί στην ηλικία των 30 και πέντε μέρες πριν κόλλησα».