Το καυτό τσιφτετέλι της Φουρέιρα στο The Voice - Άλαλοι Αργυρός, Παπαρίζου και Ρουβάς

Αναστενάξαν τα πατώματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το καυτό τσιφτετέλι της Φουρέιρα στο The Voice - Άλαλοι Αργυρός, Παπαρίζου και Ρουβάς

Τα έδωσε όλα στο stage του The Voice, το βράδυ της Κυριακής 5/12, η Ελένη Φουρέιρα! Μία γεύση από τη φετινή τους συνεργασία στο Teatro Athens έδωσαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες του ΣΚΑΙ.

Ο coach του σόου υποδέχτηκε την καλή του φίλη επί σκηνής και τραγούδησαν ντουέτο μεγάλες επιτυχίες τους. Η φλογερή τους χημεία απογείωσε την εμφάνισή τους που ήταν αναμφίβολα το highlight της βραδιάς.

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως η Φουρέιρα εμφανίστηκε και στο GNTM αναστατώνοντας το τηλεοπτικό κοινό ακόμα μια φορά (δείτε εδώ το βίντεο).

Το τσιφτετέλι της Ελένης Φουρέιρα

Όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του The Voice

Σκληρή μάχη έδωσαν στο The Voice Έλενα Παπαρίζου και Κωνσταντίνος Αργυρός, με την πρώτη να κερδίζει στα σημεία.

Μία δύσκολη απόφαση είχε να πάρει ο Πάνος Μουζουράκης στα Battles του The Voice, αφού έπρεπε να επιλέξει με ποια παίκτρια θα συνεχίσει παρακάτω στο σόου.

Ο coach επέλεξε την Ηλιάνα Αλεξάνδρου κι η 16χρονη Ναταλία Osawarou έμεινε στην σκηνή μήπως υπάρξει steal από κάποιον άλλον από τους coaches. Η Έλενα Παπαρίζου έκανε πρώτη την κίνηση αλλά τελικά δεν ήταν μόνη της, αφού κι ο Κωνσταντίνος Αργυρός πάτησε το κουμπί κι ήταν έτοιμος να διεκδικήσει τη Ναταλία, που έγινε ξαφνικά μήλον της έριδος. Ο Κωνσταντίνος δεν ήταν πρόθυμος να αφήσει κανένα περιθώριο στην Έλενα και υπήρξε μια δυναμική αναμέτρηση με τον παρακάτω απολαυστικό διάλογο.

Ε.Π.: Μόνο εγώ δεν γύρισα στα δικά σου blinds. Μήπως πρέπει να μου δώσεις την ευκαιρία;

Κ.Α.: Πάνω από το κορμί μου θα περάσεις για να την πάρεις… Περιμένω τη Ναταλία να φύγουμε.

Ε.Π.: Εγώ επειδή δεν είμαι επιβλητική, στέκομαι πολύ ταπεινά εδώ πέρα. Θα ήθελα να ακούσω από αυτό κελαηδιστό πλάσμα το όνομά μου. Φέτος το The Voice of Greece θα κερδίσει η Νιγηρία.

Κ.Α.: Πιστεύω αφάνταστα πολύ σε εσένα. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω για να στο δείξω. Ότι μου ζητήσεις θα το κάνω.