GNTM 4: Το μοντέλο που πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Έξαλλη η Κυβέλη με το αποτέλεσμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Το μοντέλο που πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Το σημερινό (6/12) κόνσεπτ της φωτογράφισης του GNTM 4 ήταν εξαιρετικά απαιτητικό και μάλιστα κατάφερε να συγκινήσει ιδιαίτερα τη Ζενεβιέβ μιας και ήταν ένα κόνσεπτ που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα.

Και τα 6 μοντέλα κατάφεραν να φέρουν στο πλατό εντυπωσιακές φωτογραφίες, με τους κριτές να μην μπορούν να επιλέξουν τον νικητή.

Το μοντέλο με την καλύτερη φωτογραφία στο GNTM 4

Μία από αυτές τις λήψεις ωστόσο ξεχώρισε και αυτή δεν ήταν άλλη από τη φωτογραφία του Κωνσταντίνου, ο οποίος κατέκτησε το κόνσεπτ και έκανε τη διαφορά. Δεύτερη βγήκε η Κυβέλη, η οποία βέβαια δεν δίστασε να πετάξει και μία σπόντα.

Αντέδρασε η Όλγα στο πλατό - «Δεν τηρήθηκε το disavantage»

Η Όλγα ήταν η παίκτρια που μοίρασε τα disavantage στο σημερινό (6/12) επεισόδιο του GNTM 4 και ένα από αυτά το έδωσε στην Κυβέλη. Συγκεκριμένα, της στέρησε τη δυνατότητα να δεχθεί καθοδήγηση από τους κριτές και τον coach σε μία εξαιρετικά απαιτητική φωτογράφιση.

Η Κυβέλη ωστόσο δέχθηκε ένα σχόλιο από τους κριτές κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης και το γεγονός αυτό σχολίασε η Όλγα όταν εμφανίστηκε η φωτογραφία της στο πλατό. «Δεν τηρήθηκε ακριβώς το disavantage», είπε χαρακτηριστικά και η επιτροπή αμέσως της απάντησε.

Συγκεκριμένα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου τόνισε πως όλοι οι παίκτες σε κάποια στιγμή έχουν δεχθεί μία μικρή βοήθεια και πώς δε θα έπρεπε να πιάνονται όλοι από τέτοιες λεπτομέρειες.