Φάρμα 2: «Δεν βοηθάει σε τίποτα αυτό που κάνει» - Ξέσπασαν οι παίκτες κατά του Σταμάτη Γαρδέλη

Έξαλλοι Αστρινός και Βασίλης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα 2: «Δεν βοηθάει σε τίποτα αυτό που κάνει» - Ξέσπασαν οι παίκτες κατά του Σταμάτη Γαρδέλη

Η στάση του Σταμάτη Γαρδέλη στη Φάρμα σίγουρα κεντρίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ωστόσο έχει καταφέρει να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα στους συμπαίκτες του. Έτσι, στο σημερινό (7/12) επεισόδιο, ο Αστρινός και ο Βασίλης ξέσπασαν εναντίον του.

Όπως εξήγησαν, ο γνωστός ηθοποιός δε βοηθάει καθόλου στις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν και αντ΄αυτού κάνει όλα όσα έχει εκείνος στο μυαλό του.

Και ενώ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εξήγησε πως με αυτόν τον τρόπο ηρεμεί τον εαυτό του, οι άλλοι δύο συνέχισαν να εξηγούν τους λόγους που δεν αντέχουν τον Σταμάτη Γαρδέλη και όλα όσα κάνει από τη μέρα που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τα σχόλια των συμπαικτών του Σταμάτη Γαρδέλη στη Φάρμα

«Η Φάρμα παίζεται αλλιώς φέτος, δεν είναι αυτό που φαίνεται»

Λίγο μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα, ο Σταμάτης Γαρδέλης αποφάσισε να πάει στον κινηματογράφο.

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε επίσης εκεί προκειμένου να τον ρωτήσουν τι έχει συμβεί με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι. -Δείτε εδώ τους νέους παίκτες.

«Στη Φάρμα είμαι. Η Φάρμα παίζεται αλλιώς φέτος, έχουν μπει καινούργια δεδομένα. Να δείτε Φάρμα, είναι… φαρμακείο στη ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε. Η Φάρμα δεν είναι αυτό που φαίνεται, είναι κάτι περισσότερο, είναι αυτό που συμβαίνει και τώρα.

«Δεν μπορώ να σας πω αν θα με δείτε στη Φάρμα, υπάρχουν και ρήτρες. Περνάμε υπέροχα στη Φάρμα. Είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι. Θα το δείτε και θα με δικαιώσετε».