GNTM 4: «Λύγισε» η Κυβέλη στο πλατό - Τι συνέβη;

Πολύ συγκινητική στιγμή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: «Λύγισε» η Κυβέλη στο πλατό - Τι συνέβη;

Η Κυβέλη είναι ένα από τα πιο δυνατά μοντέλα που έχουν μείνει αυτή τη στιγμή στο GNTM 4. Η απόδοσή της στη σημερινή (7/12) φωτογράφιση ήταν εξαιρετική και έτσι τα σχόλια που ήρθαν από τους κριτές στο πλατό ήταν εγκωμιαστικά.

Μάλιστα η Ζενεβιέβ σχολίασε το πρώτο παράπονο που είχε κάνει η Κυβέλη στον διαγωνισμό για το loft στο οποίο έμειναν τα μοντέλα την πρώτη μέρα και της είπε πως πλέον είναι ένα κορίτσι που δεν φοβάται όποιο εμπόδιο και να μπει στον δρόμο του.

Τα λόγια των κριτών συγκίνησαν ιδιαίτερα την Κυβέλη η οποία μάλιστα «έσπασε» κατά τη διάρκεια της κριτικής της, κάτι που δε συνηθίζει να κάνει.

Η συγκίνηση της Κυβέλης στο πλατό του GNTM 4

Γενέθλια για την Όλγα - Η συγκινητική έκπληξη στο πλατό

Τα μοντέλα του GNTM 4 βρίσκονται ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό και έτσι η Όλγα, η οποία είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες στον διαγωνισμό, κατάφερε να γιορτάσει τα 22α γενέθλιά της μαζί με τους συμπαίκτες της και την κριτική επιτροπή.

Συγκεκριμένα, μετά την επική φωτογράφιση, τα μοντέλα βρέθηκαν στο πλατό και η Όλγα ήταν η πρώτη που πήγε μπροστά στους κριτές. Και οι 4 συμφώνησαν ότι λάμπει πάρα πολύ και εκείνη τους αποκάλυψε πως έχει τα γενέθλιά της.

Τότε, μπήκε ένα μέλος της παραγωγής με μία τούρτα στα χέρια, την οποία είχε στείλει η οικογένεια της Όλγας και πάνω της είχε μία φωτογραφία με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Το νεαρό μοντέλο συγκινήθηκε ιδιαίτερα με την έκπληξη αυτή και δεν το έκρυψε.