GNTM 4: Βγήκαν μαχαίρια πριν τον τελικό - «Την έχει φοβηθεί το μάτι της...»

Χωρισμένο σε ομάδες το σπίτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Βγήκαν μαχαίρια πριν τον τελικό - «Την έχει φοβηθεί το μάτι της...»

Η αγωνία έχει κορυφωθεί στο σπίτι του GNTM 4 καθώς βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό (δείτε εδώ την ημερομηνία του). Τα μοντέλα είναι πεπεισμένα ότι μπορούν να φτάσουν στη νίκη και θα κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Στο σημερινό (7/12) επεισόδιο, η Όλγα ξεκαθάρισε πως έχει μεγάλο απωθημένο να φτάσει στον τελικό μαζί με την Κυβέλη και να την κερδίσει ενώ η Κυβέλη από τη μεριά της αποκάλυψε πως η Ειρήνη την προσέγγισε και της εξομολογήθηκε πως έχει φοβηθεί πάρα πολύ την Όλγα.

Οι σπόντες ανάμεσα στους παίκτες στο GNTM 4

Η πρώτη ανάρτηση της Αγάπης Μπρουκς μετά την αποχώρηση της

Η Αγάπη ήταν η παίκτρια που στο χθεσινό 6/12 επεισόδιο του GNTM 4 δεν είχε ωραία φωτογραφία και αποχώρησε από τον διαγωνισμό. Λίγες ώρες λοιπόν, μετά την προβολή του, πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Το μοντέλο, θέλησε να ευχαριστήσει τους κριτές και τον κόσμο, ενώ αναφέρθηκε στην εμπειρία που έζησε μέσα στο ριάλιτι.

Το Gntm ήταν κάτι μοναδικό για εμένα. Πέρα από το μόντελινγκ έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου! Ωρίμασα, απέκτησα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έμαθα να ξεπερνάω τα όρια μου. Οι εμπειρίες ήταν κάτι που περίμενα να αποκτήσω… αλλά αυτό που κέρδισα απρόσμενα από το παιχνίδι ήταν οι φιλίες τόσο με τους συμπαίκτες μου όσο και με άτομα πίσω από τις κάμερες. Είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος που δεν το έζησε αλλά ήμασταν σαν μια μικρή οικογένεια στο σπίτι. Είμαι ειλικρινά ευγνώμων για τον κάθε ένα ξεχωριστά. Όλοι τους μου έμαθαν και μου προσέφεραν κάτι μοναδικό. Όλοι τους συνέβαλαν στην διαμόρφωση αυτού του πανέμορφου ταξιδιού για εμένα και τους ευχαριστώ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κριτές και στον coach για την στήριξη και την βοήθεια τους @genevievevv @angelosbratis @ismini_mini @skoulos @yiorgoskaravas_official.

Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του και την δύναμη που μου δίνει

Τα μεγαλύτερα ευχαριστώ με την περισσότερη αγάπη σε όλα τα παιδιά που γνώρισα και λάτρεψα

Ευχαριστώ τον @xander_romanov για την καταπληκτική φωτογραφία